New 4AD MEMBERSHIP CARD 4x4!

For only €12

Enjoy membership discount at 4AD, De Kreun
Les 4 Écluses, Le Grand Mix.

Order at lidkaart@4ad.be

Listen to our spotify playlist

Byron Bay | 2015-01-09


03 03 15Paasmaandag = VREI PODIUM!
Ben je een aanstormende stand-upcomedian en voel je je zo fris als een hoentje op de bühne? Kakel je van verlangen om je danstalent te etaleren voor een groter publiek? Kun je ons kippenvel bezorgen met je muzikale roersels? Of broed je in het diepste geheim op prachtige poëzieteksten?

Leg je creatief ei op ons VREI PODIUM! Alle podiumkunstjes zijn welkom: van poëzie over mimespel, cabaret, muziek, dans tot stand-up comedy…

Wij bieden: een klein en gezellig podium, en een ei zo na onbevangen publiek.

Wanneer? Paasmaandag, 6 april. Café open vanaf 15u, acts van 16u tot en met 20u. Inschrijven en info bij ewout@4ad.be!
24 02 154AD-pendelbus!
Op zondag 20 maart stellen we een feestprogramma samen in de jarige AB: een vaderlandse triple met een stevige muzikale hoek af - ID!OTS + The Germans + Tubelight!

Daarbovenop doen we u een ecologisch én bovendien uiterst verkeersveilig aanbod: reis met ons mee in de pendelbus van 4AD! Wij pikken u op in Diksmuide (of Gent), brengen u naar het concert en zetten u weer veilig terug thuis - zorgeloos eenvoudig én oergezellig!

PRAKTISCH: 17u, vertrek (Diksmuide) – 18u, halte (Gent, Zuid) - 19u, aankomst (Brussel). Prijs: 10 euro, gratis voor 4x4-leden. Inschrijven via info@4ad.be
Tickets voor het concert via www.abconcerts.be

17 02 15Janez Detd. = sold out
Helaas, ook bij 4AD zijn alle tickets voor de Janez Detd.-reünieshow de deur uit.
10 02 15Janez Detd. (try-out)!
De eenmalige reünieshow van Janez Detd. in de Vooruit is hopeloos uitverkocht. Maar geen nood! De band komt alvast even opwarmen in 4AD voor een unieke try-out op 3 april.

Rep je naar onze ticketpagina, want vol = vol!
06 01 15Nieuwe namen!
Nog wat nieuwe namen voor het voorjaar: Räpe Blossoms vervoegt op 12 februari Raketkanon en op 4 april komt het weergaloze Dans Dans langs in een avontuurlijke dubbel met het Chinees-Mongoolse Hanggai!