Update Corona 30.04

Beste 4AD-bezoeker,

In overleg met de organiserende partners, de Filmclub, Water&Vuur en vzw De Bron/Natuurpunt, worden alle activiteiten van het zomerfestival Stad Onderstroom 2020 geannuleerd: dit wil zeggen de zomertentoonstelling, de openluchtfilms, de culinaire en literaire activiteiten en de concerten op maandagavond.

De huidige situatie en de nieuwe coronarichtlijnen van de federale overheid maken het onmogelijk om de jubileumeditie van Stad Onderstroom 2020 zoals gepland door te laten gaan. De veiligheid van ons publiek, de artiesten en vrijwilligers blijft onze grootste prioriteit. We zetten alles op alles om een spetterend jubileum te vieren in de zomer van 2021!

Ook Muziekclub 4AD sluit verder de deuren tot maandag 8 juni. Op onze evenementenkalender vind je de meest recente status van de evenementen in maart/april/mei/juni terug. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. Ook het 4AD-café en de 4AD-repetitiebunkers blijven dicht. Er kan nog steeds besteld worden bij de 4AD-Buurderij.

Ondertussen denkt Muziekclub 4AD volop na over hoe we veilig en verantwoord mensen kunnen samenbrengen rond muziek, zodra de federale overheid hiervoor groen licht heeft. Zeker anders, waarschijnlijk kleinschalig, maar vooral in onze eigenste onnavolgbare 4AD-huisstijl!

Hou ons in de gaten!

Muziekclub 4AD ziet jullie graag… terug in veilige tijden!

Meer info of vragen? Mail naar info@4ad.be of bel 051/504894.