Black Label

De One Man Blues Band Black Label brengt een ode aan het genie van Robert Johnson. Met mondharmonica en slideguitar vervoert hij het publiek richting Mississippi Delta in de jaren ’30.

Matt T Mahony

Rootsy blues, geïnfuseerd met wat jazz, rock en pop. Veelspeler Matt T Mahony staat al langer op de bluesradar, en verspreidt het evangelie verder op de gewijde grond van de Blankaart.

Roni Ahmed

Na samenwerkingen op ons podium met Karen Willems, betovert saz-speler Roni Ahmed vandaag solo De Blankaart.

Brecht Goudesone

Een nomaad met een accordeon, een Keiems globetrotter at heart: Brecht Goudesone trekt rond met zijn trekzak langsheen Europese kusten en rusteloze zielen.

Two Russian Cowboys

Het absurdisme als hogere kunst verheven: het akoestisch folkpunk-duo Two Russian Cowboys, dat ooit een sextet was en nu als trio opereert, is terug van eigenlijk niet zo heel erg weggeweest…

Pacmadam

Izegem, hoofdstad van de West-Vlaamse synth/discorevival, lost een tweede telg. Pacmadam richt zich ongegeneerd op uw heupen, los uit de pols en met een héél vette knipoog.

Mooneye

Tijdloze klasse, wiegend warme songs, uitzonderlijke melodieën en een meeslepende stem: singersongwriter Mooneye boetseert een wervelende carrière opgetrokken uit stemmige neofolk, catchy songsmederij en authentieke indiepop.

Bun

Bun zet de gitaar in tune met Manchester anno 1994, bezingt in zijn songs het wel en wee van de chicks (onze favoriet Two Faced Girl) en dat alles met de man bun hoog op het hoofd.

Brent Vanneste

Voor de laatste keer wordt het 4AD-podium omgetoverd tot de 1.5AD-living en zetten we de schijnwerpers op de artiest Brent Vanneste, actief bij STAKE, BRENNT en Raveyards.

Micha Volders

Micha Volders is producer, muzikant en docent met een voorliefde voor all things weird & bizarre, een synth wizard extraordinaire en allround muy simpático gozer! Tijdens KID’S STUFF onderneemt hij een reis doorheen atypische kindermuziek uit de 20ste eeuw.