1.5 meter sessie: Augustijn + Wouter Crombez

deel een rit op carpool.be

vr 03.07.2020

| ► deuren open: 13:30 uur / Wouter Crombez begint om 14:00 | ► | ► Zittend evenement |

concert @ Blankaart Woumen

4AD’s 1.5 meter sessies kaderen binnen de Muzikale Notendagen van Natuurdomein De Blankaart. Inschrijvingen verlopen via Provincie West-Vlaanderen, reserveren is verplicht. In de bevestigingsmail worden alle veiligheidsmaatregelen opgelijst.

Wouter Crombez
(be)

Nederlandstalige eenvoudige liedjes over het leven van elke dag, soms moet het niet meer zijn. Kortemarkenaar Wouter Crombez musiceert over zijn leven als dertiger, zijn kleine en grote anekdotes, en betovert daarmee vriend en vijand. Kortemarkse Kleinkunst met een grote K.

Twee personen, gewapend met gitaar, piano en hun stem: eenvoud siert en zeker zo bij Wouter Crombez (halve finalist Nekkawedstrijd ’15). Gebeten door de muziekmicrobe startte hij zijn schoolcarrière aan de muziekacademie en het kunsthumanoria. Als volwassen man leerde hij alle facetten van de muziekwereld kennen: als muziekleraar, podiumbouwer, geluidstechnieker, cafébaas… zijn inspiratie is veelvormig en gelaagd, zijn liedjes vrij en vrank.

Augustijn
(be)

In zijn moerstaal en met vaders zegen: singer-songwriter Augustijn brengt schone songs op een West-Vlaamse plaatje, intuïtieve luisterliedjes, met zachte hand geserveerd.

Ingewijden kennen Augustijn misschien als frontman van Westtalentwinnaars The Johnsonz (2003), of als singer-songwriter Willemsson, songwriter voor het konijn Hopla, of bij zijn volledige naam Augustijn Roger Anna Kris Willemszoon Vermandere, inderdaad zoon van… Opgegroeid in een muzikale omgeving, heeft Augustijn als singer-songwriter zijn stem gevonden, als componist zijn talenvorm en als arrangeur zijn stijl. Beïnvloed van A-ha tot Bach, maakt Augustijn al jaren smaakvolle, pure en integere muziek –gekruid met de nodige dosis zelfrelativering- in zijn eigen West-Vlaams patois.