30 uren cafémarathon

deel een rit op carpool.be

vr 30.03.2018

| ► deuren open: 19:00 uur / Simon begint om 21:00 | ► | ► |

feest @ 4AD

Muziekclub 4AD wordt dit jaar dertig en dat vieren we. Op vrijdag 30 maart geven we het startschot van een geweldig feestweekend: de 4AD-vrijwilligers presenteren u vol trots een ware 30 uren 4AD-cafémarathon. Starten doen we op vrijdag 30 maart om 19 u. Zet je schrap voor tal van te gekke, muzikale, doldwaze én sportieve activiteiten!

De optredens gaan door in het 4AD-café en duren gemiddeld dertig minuten.

Simon (The Tubs)
(be)

21.00

The Tubs is een gevestigde waarde in het Gentse muziekcircuit. Wij zijn absolute fan van hun gevatte, catchy songs met een donkere kwinkslag. Simon voorziet de band van rafelige vocalen die doen denken aan Jad Fair of zelfs Daniel Johnston. Voor de gelegenheid solo op het podium! Hoe het zal klinken? Dat weet nog niemand!

Two Russian Cowboys
(be)

22.30

Een band met een smoel, identiteit én aantrekkelijkheid die van niets vies is, laat staan non conventionaliteit. Verwacht u aan niets minder dan een olijke bende gedreven entertainers vol goede/slechte muzikale smaak en een Zuid-West-Vlaamse tongval. Met Luc Dufourmont (Ugly Papas, Idiots) als entertainende frontman.

Handwerk
(be)

00.00

Een eerbetoon van de optigan aan Kraftwerk. Of een eerbetoon van Kraftwerk aan de optigan. De optigan is berucht om zijn onbetrouwbaarheid. Kraftwerk daarentegen staat bekend om zijn betrouwbaarheid. We zullen zien wat er gebeurt.