Artist Talk: Fenne Kuppens

deel een rit op carpool.be

za 25.07.2020

| ► deuren open: 20:00 uur / Artist Talk begint om 20:30 | ► 5 € Korting / 7 € VVK / 9 € Kassa / 1.80 € UiTPAS Kansentarief | ► Zittend evenement |

Artist Talk @ 4AD

Kom je met meerdere personen (je bubbel) samen, koop je tickets dan ook samen, dan zorgen wij ervoor dat jullie samen kunnen genieten van deze avond.

Fenne Kuppens
(be)

Fenne Kuppens, zangeres van de Belgische postpunkgroep Whispering Sons, staat gekend om haar typerend stemtimbre, doorleefde podiumperformance en eigenzinnige artistieke keuzes.

Whispering Sons, de Rock Rally-winnaars uit 2016 legden in enkele jaren een onwaarschijnlijk parcours af met –om maar enkele zaken op te sommen- een show op Rock Werchter, een support voor Editors en een verrassingsoptreden tijdens de defilé van Raf Simons in Parijs. Ze leverden de indiehit van 2019 af met Alone en hun debuut Image kon op niets dan lof rekenen in binnen- en buitenland. Ja, het gaat hard voor Whispering Sons, maar bescheiden, eerlijk en met een uitzonderlijke artistieke focus, behouden zij hun eigen identiteit en, bovenal, staan ze garant voor weergaloze songs en dito live concerten.

Het 4AD-podium wordt omgetoverd tot de 1.5AD-living, waar wij aan de praat slaan met Fenne Kuppens over haar eigen label sentimental records, het groeiproces van een band en een live performance (zelf noemt ze het van ‘bange kwezel tot waar ze nu staat’) en het belang dat ze hecht aan het schrijfproces en lyrics. Zet je erbij, en geniet van deze unieke artiest.

Heb je ook vragen voor Fenne Kuppens? Stuur ze dan naar eline@4ad.be.