Artist Talk: Micha Volders ‘Kid’s Stuff’

deel een rit op carpool.be

za 08.08.2020

| ► deuren open: 20:00 uur / Artist Talk begint om 20:30 | ► 5 € Korting / 7 € VVK / 9 € Kassa / 1.8 € UiTPAS Kansentarief | ► Zittend evenement |

Artist Talk @ 4AD

Kom je met meerdere personen (je bubbel) samen, koop je tickets dan ook samen, dan zorgen wij ervoor dat jullie samen kunnen genieten van deze avond.

Micha Volders
(be)

Micha Volders is producer, muzikant en docent met een voorliefde voor all things weird & bizarre, een synth wizard extraordinaire en allround muy simpático gozer!

Als producer bij onder meer Whispering Sons, Gruppo Di Pawlowski en The Germans, helpt hij al jaren artiesten buiten de lijntjes kleuren door te zoeken naar een authentiek sonisch kader dat resoneert met hun songs en ideeën. Zijn toolkit? Het Experiment Voorop en een vaak uiterst onorthodoxe werkwijze.

Als multi-instrumentalist speelt Volders al meer dan 20 jaar op podia doorheen Europa in vele verschillende gedaantes en bezettingen waaronder El Guapo Stuntteam, Vermin Twins, Meteor Musik e.a.

En om zijn agenda helemaal compleet te maken doceert Volders tevens elektronische muziek en is hij bandcoach op PXL music.

KID’S STUFF : een reis doorheen atypische kindermuziek uit de 20ste eeuw

Al sinds jonge leeftijd ontwikkelde Volders een interesse voor experimentele, obscure en bizarre kinderplaten. Gedurende de 2de helft van de 20ste eeuw werden er platen gemaakt die erg ver lijken te staan van de huidige commerciële en geformatteerde entertainment sector voor kinderen. Van puur muzikaal vakmanschap tot losgeslagen experiment, Volders loodst de luisteraar doorheen zijn verzameling vinylplaten en laat hen kennis maken met de meest bizarre en interessante gevallen binnen het genre.

Een pleidooi voor de ongebreidelde creativiteit!