Restaurant Stroomloos ‘Eigen Gerechtjes Eerst’
zo 11.07.2021
| ► deuren open: 18:00 uur / Restaurant Stroomloos 'Eigen Gerechtjes Eerst' begint om 18.30 | ► | ► Zittend evenement |
concert @ Bloemmolens
Sinds 2001 vormt Stad Onderstroom een prikkelende mix van gratis culturele activiteiten op unieke locaties: concerten, openluchtfilms, exposities, theater, eetcultuur en literatuur. Voor Stad Onderstroom bundelt Muziekclub 4AD de krachten met De Filmclub, vzw De Bron/Natuurpunt, Restaurant Water&Vuur en Curatoren Peter Defurne en Christophe Denys. Deze zomer strijkt Stad Onderstroom neer in De Bloemmolens (Beerstblotestraat 1).
Voor alle Stad Onderstroom-activiteiten is reserveren verplicht via www.4ad.be, behalve voor Kapitein Stroomloos (reservatie via info@waterenvuur.be)
Met dank aan Neoprojects.
Voor het culinaire luik van Stad Onderstroom nodigt Kapitein Zonderstroom u uit in z’n openluchtrestaurant ‘Stroomloos’ voor zijn Diners Insolites. Drie bijzondere avonden op één uitzonderlijke locatie. Voor buitengewoon gewone mensen.
Op de Vlaamse Feestdag 11 juli presenteert Kapitein Zonderstroom ‘Eigen Gerechtjes Eerst’. Hij richt zijn culinaire blik tot ver voorbij de grenzen van ons Vlakke Land, want de toekomst lacht ons op kleurrijke wijze toe. Een ode aan de grenzeloze ruimdenkendheid van de Westhoeker.
Zonderstroom jette son regard culinaire bien au-delà des frontières de notre plat pays, car l’avenir nous sourit de manière colorée. Une ode à la largeur d’esprit sans frontières du Westhoeker
Menu – 12€ per gerecht
* falaffel à lah Berloumi
* vlexit / rock ’n roll à lah fish ‘n chips
* moessakka à lah flamande
Met heerlijke ingrediënten van Peas and Beans (Zwalm), Bioboerderij Lincelam (Leisele), Luc Sap (Beerst), ’t Land van Vlierbos (Diksmude), voedselbos De Woudezel (Merkem), bioboerderij Keiemse Kazen (Keiem), de Zuivelarij (Berlare)
Inschrijven via 051 511 511 of info@waterenvuur.be .
Proviand vanaf 18u30, openlucht op de site van de imposante Bloemmolens te Diksmuide.
Westtoer presenteert Diners Insolites waarbij diverse chefs uit de Westhoek diners samenstellen organiseren met (grensoverschrijdende) streekproducten. Van uitgebreide sterrendiners, tot democratische & familievriendelijke maaltijden/hapjes. Voor elk wat wils! Meer info via www.toerismewesthoek.be