Ertebrekers (try-out)

deel een rit op carpool.be

vr 22.02.2019

| ► deuren open: 20:00 uur / Ertebrekers begint om 20:30 | ► 10 € Korting / 12 € VVK / 14 € Kassa / 2,8 € UiTPAS Kansentarief | ► |

concert @ 4AD

Ertebrekers
(be)

Izeggggemmm! Stad van bustels en skoenen… en Flip Kowlier. Kind-aan-het-4AD-huis Kowlier stelt met zijn Ertebrekers hun nieuwste plaat voor en voor u het weet wordt het tropisch warm in de Kleine Dijk.

Ertebrekers behoeft weinig introductie. Flip Kowlier (’t Hof van Commerce, zichzelf), Peter Lesage (Moiano, Flip Kowlier) en Jeffrey Bearelle dealen met hun Ertebrekers in zoete West-Vlaamse raps, soulvolle crooners en übergroovy bleekschetenfun. In 2016 kaapten ze vakkundig uw hersenpan met catchy oorwurmen als ‘De Zji’, ‘Party Too Much’ en ‘Eva Mendes’, en lieten ze u op –tig zomerfestivals bootyshaken met een cocktail in beide handen.

Kijken we uit naar de nieuwe Ertebrekers? Ja hallo, het zal wel zijn: vakkundig ineengebokste songs gedrenkt in soul, seventiesfunk en eightieselectronica (met een vette knipoog naar D’Angelo of Rob De Nijs), met schalkse lyrics die een dikke grijns van het ene oor naar het andere afdwingen. Verrukkelijke feelgood in een zwoel West-Vlaamse jasje. Daarenboven beschikt de band over zo’n pak podiumervaring, kennen ze hun muzikaal ambacht door en door, dat ze hun songs heerlijk laidback brengen en het spelplezier zo van het podium afdruipt.

Nog etwien e Caipirinha?