Fisherman’s Friends

deel een rit op carpool.be

za 21.08.2021

| ► deuren open: 21:30 uur / Fisherman's Friends begint om 22.00 | ► | ► Zittend evenement |

openluchtfilm @ Bloemmolens

Sinds 2001 vormt Stad Onderstroom een prikkelende mix van gratis culturele activiteiten op unieke locaties: concerten, openluchtfilms, exposities, theater, eetcultuur en literatuur. Voor Stad Onderstroom bundelt Muziekclub 4AD de krachten met De Filmclub, vzw De Bron/Natuurpunt, Restaurant Water&Vuur en Curatoren Peter Defurne en Christophe Denys. Deze zomer strijkt Stad Onderstroom neer in De Bloemmolens (Beerstblotestraat 1).

Voor alle Stad Onderstroom-activiteiten is reserveren verplicht via www.4ad.be, behalve voor Kapitein Stroomloos (reservatie via info@waterenvuur.be)

Met dank aan Neoprojects.

Fisherman’s Friends
(Gb)

Muziek heeft ons het laatste jaar meer dan ooit verbonden. Nu samenkomen terug kan en mag, voorzien we met Stad Onderstroom enkele openluchtfilms. Tijdens ‘Fisherman’s Friends’ kan je samen met je bubbel meebrullen met de Cornisch zeemansliederen. 

Wanneer Londense muziekproducent Danny afzakt naar het idyllische Cornwall voor een vrijgezellenweekend, ontdekt hij er een groep zingende vissers. Gecharmeerd door de zeemansliederen probeert Danny de Fisherman’s friends onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. De vissers zijn in tegenstelling tot jou, niet zo makkelijk te overtuigen. Deze hartverwarmende romcom is dan ook een uitmuntende keuze voor een knus familieavondje.

Regie: Chris Foggin – GB – 2019 – 112 min.