Île d’Amour met Peter Terrin

deel een rit op carpool.be

zo 25.08.2019

| ► deuren open: 14:45 uur / Île d'Amour begint om 15:00 en 17:00 | ► | ► Zittend evenement |

Literaire happening @ Blankaart Woumen

Beide boottochten zijn volzet. Inschrijven is niet langer mogelijk.

Peter Terrin
(be)

Met Île d’Amour nemen we u opnieuw mee op uitstap voor een literaire namiddag naar het eilandje in de Blankaartvijver. Deze zomer trekken we eropuit met auteur Peter Terrin.

Peter Terrin (Wingene, 1968) is een Vlaamse auteur die we vooral kennen van de steengoede boeken De Bijeneters (genomineerd voor de AKO Literatuurprijs), De bewaker (genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en winnaar van de Literatuurprijs van de Europese Unie 2010), Post Mortem (winnaar van de AKO literatuurprijs in 2012), Monte Carlo (genomineerd voor de Libris Literatuurprijs), Yucca en het spiksplinternieuwe in 2018 verschenen Patricia. Deze fascinerende en spannende roman verhaalt over een vrouw in crisis die wanhopig een weg terug zoekt naar haar leven. Het boek wordt bedolven onder positieve recensies van onder andere De Morgen, De Standaard der Letteren, Humo en vele anderen. Patricia was dit jaar ook genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Kortom met Peter Terrin nodigen we een echt prijsbeest uit op Île d’Amour!

Auteur Peter Terrin zal voor een fantastische literaire namiddag zorgen terwijl hij voorleest uit eigen werk en dat in de overweldigende stilte van de Blankaart. Dit wordt een namiddag om reikhalzend naar uit te kijken!

Praktisch:
Er zijn twee sessies van ongeveer twee uur om 15 u. en om 17 u. stipt.
Afspraak om 14.45 u. en om 16.45 u. aan het Kasteel van De Blankaart, Iepersteenweg 56, 8600 Woumen.
Deelname: gratis, maar verplicht inschrijven via de debibliomaan@hotmail.com.

In samenwerking met Natuurpunt De Bron.
Met steun van Vlaams Fonds voor de Letteren.