Lezen Onderstroom

deel een rit op carpool.be

zo 11.08.2019

| ► deuren open: 10:45 uur / De leesclub begint om 11:00 | ► | ► Zittend evenement |

Literaire happening @ Bloemmolens

Lezen Onderstroom

Voor het eerst organiseren we in het kader van Stad Onderstroom een heuse leesclub, onder de noemer Lezen Onderstroom.

Iedereen woonachtig te Diksmuide en omstreken met een hart voor boeken, is van harte welkom op deze eerste editie van Lezen Onderstroom. Zowel personen met ervaring in een leesclub als mensen die graag eens zouden kennismaken met de werking ervan, mogen langs komen.

Tijdens deze leesclub gaan we samen dieper in op een boek en dit doen we door een vooraf gelezen boek op een gezellige manier uitgebreid te bespreken. We bespreken op deze eerste Lezen Onderstroom het boek Patricia van de Vlaamse auteur Peter Terrin.

Peter Terrin komt op zondag 25 augustus langs tijdens Île d’Amour, het is dus een uitgelezen moment om een van zijn werken onder de loep te nemen. Patricia is zijn nieuwste boek: een fascinerende en spannende roman over een vrouw in crisis die wanhopig een weg terug zoekt naar haar leven. Alles wat ze over zichzelf meende te weten moet ze hiervoor in twijfel trekken. Het boek werd bedolven onder de positieve recensies van onder andere De Morgen, De Standaard der Letteren, Humo, enz.

Ingrediënten genoeg om er samen een gezellige boekenvoormiddag van te maken!

Praktisch:
Afspraak om 10.45 u. aan de oude Bloemmolens – Beerstblotestraat 1, 8600 Diksmuide.
Start om 11.00 u. stipt. Duur: ongeveer een groot uur

Deelname: gratis!

  • facebook

    Facebookevent Lezen Onderstroom