Open Club Day – Open Kitchen Day

deel een rit op carpool.be

za 02.02.2019

| ► deuren open: 18:00 uur / begint om | ► 20 € Korting / 20 € VVK / 20 € Kassa | ► |

participatief evenement @ 4AD

Op zaterdag 2 februari openen heel wat Europese muziekclubs hun deuren voor het grote publiek, i.h.k.v. Open Club Day. Dit jaar gooien we exclusief de deuren van onze geroemde concertkeuken wagenwijd open!

Al sinds de begindagen wordt de catering voor de artiesten in huis georganiseerd. In 30 jaar tijd heeft de 4AD keuken een reputatie opgebouwd onder artiesten. Grijp deze eenmalige kans en kom zelf proeven van de overheerlijke recepten die onze vrijwillige, maar deskundige koks normaal gezien enkel aan de artiesten voorschotelen. Smul mee van ons unieke vijf gangen menu! Je kan natuurlijk ook gewoon langskomen om de rondleiding te volgen en te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Programma
We verzamelen om 18 u. in het café voor een rondleiding in onze muziekclub. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe een concertavond organisatorisch wordt aangepakt: wie doet wat, wanneer arriveren de bands, hoe verloopt een soundcheck, hoe ziet de backstage eruit, waar slapen de artiesten en wie tovert al het lekkers op hun bord? Deze rondleiding is gratis, je hoeft je ook niet op voorhand in te schrijven hiervoor.

Vanaf 19 u. Na een apéro kan je gezellig mee aanschuiven aan het artiestendis dat bestaat uit een vijf gangen menu. Smul lekker mee van wat onze koks hebben klaargemaakt. Prijs om te eten is €20 en tickets kan je kopen via bovenstaande link.

Benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen in 4AD? Breng ons dan zeker een bezoekje!

“de beste catering van de wereld!” – Flip Kowlier in Poppunt magazine.

“ De keuken is zelfs voor niet-vegetariërs een droom. Geen wonder dat zoveel bands met liefde terugdenken aan 4AD.” – Johan Loones van K-RAA-K³

 

Artikel 4AD-kokkin Kristien op de Poppunt website:

http://poppunt.be/article/talking-heads-backstage-chefs/

  • Website

    Website European Open Club Day