Workshop Vocal Coaching

deel een rit op carpool.be

do 30.07.2020

| ► deuren open: 19:30 uur / Workshop begint om 20:00 | ► 13 € Korting / 15 € VVK / 3.40 € UiTPAS Kansentarief | ► Zittend evenement |

workshop @ 4AD

Naomi Sijmons (Reena Riot)
(be)

Tijdens de workshop Vocal Coaching ontdek je de kracht van je stem. Iedereen kent het wel: het ene moment zing je de pannen van het dak en 10 minuten laten weet je begot niet meer hoe je dat voor elkaar kreeg. Of onder de douche waan je jezelf de nieuwe Tina Turner, maar op de bühne is het eerder van ‘Shame Shame Shame’…

Onder auspiciën van Naomi Sijmons (Reena Riot) ga je tijdens deze workshop op zoek naar hoe je het meest kan halen uit je stem door middel van techniek, interpretatie en troubleshooting.

In deel één geeft Sijmons de basistechnieken mee die zorgen voor meer comfort tijdens het zingen. Vervolgens wordt er aan de slag gegaan met songs (eigen werk of covers), die de deelnemers zelf meebrengen.

Ten laatste krijgt iedereen de kans om het nummer dat ze kiezen te brengen voor de groep. Sijmons staat de deelnemers bij met raad en daad en geeft technische tips (CVT, EVTS), of helpt je bij je performance (interpretatie, sustainable performance, incasseren en uitdelen), want er zit meer in je stem dan je denkt!