Wouter Deprez (try-out in ’t West-Vlams)

deel een rit op carpool.be

vr 04.02.2022

| ► deuren open: 20:00 uur / Wouter Deprez begint om 20:30 | ► 15 € Korting / 17 € VVK / 19 € Kassa / 3.80 € UiTPAS Kansentarief | ► Zittend evenement |

stand up @ 4AD

Wouter Deprez – Grote mensen die ik kende toen ik klein was (tryout in ’t Westvlams)

We schreven het een half jaar geleden al: wat zou 4AD zijn zonder de legendarische try-outs van Wouter Deprez? De genaamde W.D. uit G. maakt terug zijn gevreesde opwachting, na voorstellingen en try-outs in 2021, 2017, 2016, 2014, 2012, 2009, 2006, 2004 en 2001.

Humor meets ontroering… Wouter Deprez’ nieuwe try-out ‘Grote mensen die ik kende toen ik klein was’ snijdt terug de grote thema’s aan, met een stevige dosis (zelf)relativering. Jean-Marie is de Vietnamese bootvluchteling in Het Dorp. Door hem denkt klein Wouterke dat Jean-Marie een Vietnamese naam is. Fietsenmaker Frans kan een fietsband herstellen met rustinnekes tot er niks van het originele caoutchou nog over is. Is dat dan nog dezelfde fietsband? Willem Vermandere komt optreden, maar het podium is veel te hoog. En wat moet je als misdienaar doen als de pastoor verlamt van de malaria, terwijl hij de kelk omhoog steekt?

In ‘Grote Mensen die ik kende toen ik klein was’ probeert Wouter Deprez de volwassenen in zijn dorp van toen te begrijpen.

Het Onderspit ondersteunt, verrast, inspireert de verhalen met Grote Liedjes over het Kleine Leven.

Wouter Deprez is een komiek met allerhande nevenberoepen, 10 theatervoorstellingen, 6 boeken, 5 radiospecials en 2 audiogidsen op zijn palmares, Taalcoach op Radio 1, columnist voor De Standaard maar bovenal 4AD-vriend aan huis. We kunnen al niet wachten om zijn vertrouwde stem terug te horen, en ons te warmen aan het gelach van de zaal.

Minimumleeftijd: 16 jaar