Isaac Roux (try-out) + Christian Kjellvander

deel een rit op carpool.be

za 09.03.2024

| ► deuren open: 20:00 - 23:30 uur / Christian Kjellvander begint om 20:30 | ► 14 € Korting / 16 € VVK / 18 € Kassa / 3.6 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Christian Kjellvander

Soms theatraal, vaak mysterieus, altijd meeslepend en fascinerend.

Diepe en duistere ‘doom country’da’s waar Kjellvander zich in gespecialiseerd heeft. De singer-songwriter levert met de regelmatig van de klok nieuwe americana-pareltjes af en is goed op weg om een discografie op te bouwen die de stempel cultuur erfgoed zou mogen dragen. Zijn doorleefde, lage stem blijft je meteen bij, maar ook alles daarrond is meticuleus opgebouwd.

Zijn nieuwe plaat ‘Hold Your Love Still’ is net verschenen. Kjellvander reflecteert daarop op de uitdagingen om oprecht door het leven te gaan, ondanks de complexe invloeden van het kapitalisme.

Op 9 maart live bij ons mét zijn volledige band.

Isaac Roux

Dromerige indiefolk met subtiele elektronica van eigen bodem

Het gaat ontzettend snel voor 26-jarige Louis De Roo. Eerder dit jaar mocht hij solo het concert van Portland in 4AD openen. Nu is het al tijd om, met band, zelf op onze affiche te staan.

Zijn debuutsingle ‘White Rose’ was meteen een schot in de roos en toont zijn kwaliteiten om catchy indiepop songs te creëren. Intussen is er een nieuwe single ‘Colours’, een straffe smaakmaker voor het debuutalbum dat in 2024 moet verschijnen.

Isaac Roux won de Publieksprijs op Humo’s Rock Rally in 2022 en was finalist bij ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel. Hij speelde al supports van The Haunted Youth, Mooneye, Marble Sounds en The Bony King Of Nowhere. Wie er dit voorjaar bij was op het optreden van Portland in 4AD, zag hem al solo een heel indrukwekkende set spelen.

Voor fans van ÁsgeirRY X, Ben Howard, Bon Iver en Perfume Genius.