Sylvie Kreusch (try-out)

deel een rit op carpool.be

za 10.08.2024

| ► deuren open: 20:00 uur / begint om 20:30 | ► 21 € Korting / 23 € VVK / 25 € Kassa / 5 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Sylvie Kreusch

Originele en experimentele pop en straffe, expressieve lyrics

Sinds haar debuut bij Warhaus en Soldier’s Heart is Sylvie Kreusch solo uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende artiesten in Europa. Ze staat bekend om haar brutale en expressieve teksten en eigenzinnige mix voor experiment en pop.

De doorbraak kwam er met het album Montbray, waarop Kreusch liefdesverdriet weet te verpakken als een spannende thriller. Dansende Beren over dat album: “De muziek is enorm meeslepend en het voelt aan alsof de artieste je met open armen ontvangt, en soms zelfs omarmt met een warm hart.”

Dit jaar verschijnt een nieuwe plaat waarvan Cosmic Trip’ en Hocus Pocus de eerste voorsmaakjes zijn. Beide nummers tonen de straffe evolutie die de muziek van Kreusch blijft doormaken, met een extra laag betovering en een gevoel voor avontuur. Ze haalde inspiratie uit de verzameling oude stripverhalen die ze vond op de zolder van haar oma. Kleurrijke en fantastische verhalen, weg van de werkelijkheid.

De droomwereld van Sylvie Kreusch komt op 10 augustus naar 4AD voor een try-out. Tickets zijn nu te koop.