Togo All Stars + Kokonuts!

deel een rit op carpool.be

za 04.05.2024

| ► deuren open: 20:00 uur / begint om 20:30 | ► 14 € Korting / 16 € VVK / 18 € Kassa / 3.6 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Togo All Stars
(tg)

De Togo All Stars houden de typische Togolese sound, gedrenkt in afrofunk en voodoo-ritmes, springlevend. 

Wie de Togolese hoofdstad binnenstapt voelt het meteen: Lomé ademt muziek. Een van de meest toonaangevende muzikale acts die de West-Afrikaanse metropool haar thuisbasis noemt, de Togo All Stars, brengt invloeden uit onder meer de in Ghana ontstane high-lifestroming en de befaamde, in Lagos originerende afrobeat van de legendarische Fela Kuti samen in hun eigenzinnige, opzwepende en spiritueel georiënteerde muziekstijl.

‘Spirits’, het nieuwe album van Togo All Stars, staat in het teken van de spirituele ontwaking van de wereld, en Afrika in het bijzonder, in tijden van onrust. Iedereen moet wakker worden, de schouders eronder zetten en zijn bijdrage leveren, zo luidt de boodschap.

Naast de artistieke en muzikale kwaliteit zijn hoop, spiritueel ontwaken, herverbinding met jezelf en met je voorouders de hoofdthema’s op ‘Spirits’. Een vurige, opzwepende plaat die aan de oppervlakte swingt met zijn funky ritmes en grooves, maar een serieuze boodschap wil meegeven aan de luisteraar. Word wakker en draag je steentje bij.

Kokonuts!

Het feest gaat verder tijdens de afterparty met dj-duo Kokonuts!

Kokonuts! is sinds 2020 het alter ego van Jelle en Ole. De heren zijn verwoede verzamelaars van vinyl uit alle uithoeken van de wereld en staan garant voor een verrassende aanval op je dansschoenen. Laat je meezuigen in een mix van Afrikaanse ritmes, Latijns-Amerikaanse grooves, tropische Global Beats, Aziatische rariteiten en zwoele Reggae en Dancehall. Je kon ze al aan het werk zien op Dranouter, Campo Solar en Labadoux, nu komen ze Togo All Stars vervoegen voor één grote feestavond.