korting: Leerlingen – en studenten

Met een European Youth Card (de vroegere CJP kaart), een Maks!-kaart of eender welke leerlingenkaart geniet je ook van de ledenkorting van minstens €3 op de reguliere VVK prijs. Als je online tickets koopt kies je voor een ticket aan ledentarief. Koop je aan de avondkassa, dan ontvang je rechtstreeks je korting.

UiTPAS Westhoek
Met de UiTPAS kan iedereen korting krijgen en punten sparen bij verschillende vrijetijdshuizen over heel Vlaanderen en ook in Muziekclub 4AD! Sinds oktober 2017 kan je bij ons zowel punten sparen bij een concertbezoek, als punten inruilen voor een consumptie, een concertticket of gratis lidmaatschap. Bovendien krijgen personen met een laag inkomen maar liefst 80% korting bij aankoop van een concertticket, waardoor we hopen een nóg diverser publiek aan te spreken. Tot slot krijgt iedereen bij het aanschaffen van een UiTPAS enkele welkomstvoordelen, waaronder € 2,50 korting in 4AD bij aankoop van een ticket.
Lees meer over de UiTPAS, hoe je de pas kan verkrijgen en waar en wanneer je de kaart kan gebruiken op uitindewesthoek.be.

Waardebonnen en cadeaucheques
Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Aarzel dan niet langer! Wij maken concertcheques en waardebonnen op maat. Laat ons iets weten via cadeaubon@4ad.be of kom langs tijdens de kantooruren in de 4AD burelen.