Onze exposanten sinds 2016

Fleur Coevoet

In november en december prijken de donkere foto's van Fleur Coevoet de wanden van het 4AD-café.

Kurt Outtier

Schilder Kurt Outtier (Ieper) laat zich voor zijn vierluik JM Basquiat Tribute Band inspireren door het enfant terrible van de beeldende kunst Jean-Michel Basquiat,

Peter Simoen

4AD verwelkomt in januari en februari Peter Simoen als exposant aan de wand.

Anne-Leen Declercq

4AD verwelkomt in november en december Anne-Leen Declercq als exposant aan de wand.
Katia VanhaelewynKatia Vanhaelewyn

Katia Vanhaelewyn

4AD verwelkomt in september en oktober Katia Vanhaelewyn als exposant aan de wand.

ONVERBLOEMD

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw een dertien kunstenaars samen om rond het centraal gegeven “Onverbloemd” werk te presenteren. De tentoonstelling in de Bloemmolens (Beerstblotestraat 1), wordt binnenkort aangevuld met extra werk in het 4AD-café door verschillende artiesten.

Sebastiaan Hoornaert

4AD verwelkomt in mei en juni Sebastiaan Hoornaert als exposant aan de wand.

Pieter Nolf

4AD verwelkomt in april tekenaar en muzikant Pieter Nolf als exposant aan de wand.

Lies Caeyers

4AD verwelkomt in januari Lies Caeyers uit Leuven als exposant aan de wand.

Davy Vercaigne

4AD verwelkomt in november allround performer Davy Vercaigne uit Houthulst als exposant aan de wand.

Mieke Gunst

4AD verwelkomt in september Diksmuids fotografe Mieke Gunst als exposant aan de wand.

STROOM/LIJN

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw een zestiental kunstenaars samen om rond het centraal gegeven

Karl Vandewoestijne

Karl Vandewoestijne is een gepassioneerd fotograaf met een late roeping.

4AD haalt alles uit de kast

Gedurende de ganse maand april, palmt de beroepsploeg van 4AD zelf de muren, de vloer én het plafond van het café in. Ontdek op ludieke manier 4AD door de jaren heen, onder het motto: "4AD haalt alles uit de kast!".

Leander Depypere

Vanuit de vaststelling dat (de sfeer van) een landschap moeilijk in één enkel beeld te vatten is, heeft Leander Depypere met Newmansland de veelheid van indrukken op een bepaalde plek en op een bepaald tijdstip proberen vast te leggen.

Maarten Wydooghe

Maarten Wydooghe (°1977) studeerde schilderkunst aan St.-Lucas Brussel (bij Fik Van Gestel) en St.-Lucas Gent (Piet Moerman).

Tom van Ryckeghem

Tom van Ryckeghem (1981, Menen) legt emoties en gedachten intens vast. Hij beleeft een heel persoonlijk verhaal en fotografeert, naait en etst littekens aan elkaar.

Moment

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw elf kunstenaars samen om rond het centraal gegeven “Moment” werk te presenteren.

Sidney Aelbrecht

Sidney Aelbrecht (°1990, Antwerpen) schildert betekenisvolle en banale objecten geplaatst in surreële ruimtes.

WXII

Sinds 2012 laten Yves Bondue, Peter Paelinck en Luc Vanhoucke zich inspireren door bijzondere locaties voor het ontwikkelen van bijzondere muziek en fotografie. Sinds deze week zijn enkele van deze werken te bewonderen in ons 4AD-café!

Christophe Dehaene

Christophe volgde foto- en filmstudies aan het KASK te Gent. Eerder werd zijn werk geselecteerd door de Canvascollectie, bijgevolg exposeerde Dehaene in BOZAR.

Elke D'haenen

De tekeningen van Elke D'haenen bestaan vaak uit verschillende delen papier aan mekaar. Hierop gaat zij met potlood een ware strijd aan.

Marjolein Hoornaert

Marjolein Hoornaert is een Gentse fotografe die in het verleden al samenwerkte met oa Amatorski, Little Trouble Kids, Kapitan Korsakov en meer.

Bruno Decock

Naam: Decock Bruno BTW: BE0863000387 Rechtsvorm: Eénmanszaak Activiteiten: 90023 : Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken maakt blijkbaar ook nog wat schilderwerkjes van tijd tot tijd

Ludwig Leupe

Ludwig Leupe

Bram Terryn

Bram is bezig met een individueel parcours waarbij hij de nadruk legt op het onderzoek naar de "kleur" zwart.

Lieven Vanhaverbeke

Lieven Vanhaverbeke - Centipede

An Deceuninck

An studeerde Regentaat PO en Monumentale schilderkunst. Na een ongeval, een lange revalidatieperiode en een korte carrière als hoedenmaakster volgde ze fotografie