Amatorski

deel een rit op carpool.be

za 15.02.2025

| ► deuren open: 20:00 uur / begint om 20:30 | ► 16 € Korting / 18 € VVK / 20 € Kassa / 4 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Amatorski

Live uitvoering van het nieuwe album ‘Curves and Bends, Things Veer’, ondersteund door installaties en projecties 

Het begon in 2010 voor Amatorski met de prachtige debuut-ep ‘Same Stars We Shared’ en de stevige radiohit ‘Come Home’, opgevolgd door de sfeervolle plaat ‘tbc’. De groep mocht Europa rond met haar muziek en werkte ook aan verschillende soundtracks.

Na een pauze van enkele jaren mogen we Inne Eysermans en haar Amatorski eindelijk terug in Diksmuide verwelkomen met iets helemaal nieuws. Ze brachten enkele maanden geleden de plaat ‘Curves and Bends, Things Veer’ uit, een reflectie over tijd, realiteit, fenomenen en de (symbiotische) relaties tussen mens en niet-mens.

Voor de shows maakt beeldend kunstenaar Winnie Claessens verschillende miniatuur installaties waarbij (natuurlijke) objecten, materialen of texturen ingezet worden. In samenwerking met scenograaf Lucas Van Haesbroeck wordt een scenografie uitgewerkt met de installaties, camera’s en projecties. De live uitvoering verkent zo op een ruimtelijke manier het album, en zet op een unieke manier een zoektocht op tussen mens, natuur, technologie en fenomenen, verweven met de live uitvoering van de muziek door Amatorski.

Wij beginnen nu al af te tellen.