BERRY + Vinci + Deadbeat Larry

deel een rit op carpool.be

za 20.04.2024

| ► deuren open: 20:00 uur / Deadbeat Larry begint om 20:30 | ► 10 € Korting / 12 € VVK / 14 € Kassa / 2.8 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Deadbeat Larry

Straffe lyrics en een vat aan talent, het muzikale bijproduct van een corporate burnout

Na meer dan tien jaar onder verschillende monikers en bands het Verenigd Koninkrijk onveilig te maken, keert Larry terug naar zijn geboorteland. Abattoir Anvers (StuBru) pikte meteen enkele singles op, hij mocht mee op tour met Zwangere Guy en Lander Ghyselinck en deed support voor Brihang.

In mei ’23 dropte hij z’n solo EP ‘Voor de centjes’ met features van o.a. Zwangere Guy, Pasi, Luie Louis, Scottie, Calya J en Joelle Francis. Momenteel werkt hij als resident bij TRIX aan zijn eerste volledige album.

VINCI

Veelzijdige artiest die je meeneemt van boom bap tot trap en drill

Vinci begon er vroeg aan door regelmatig te gaan freestylen op school en pleintjes in Leuven. In 2017 stuurde hij zijn eerste tape ‘Controle’ de wereld in, intussen is hij met ‘Zwarte Sneeuw’ al aan wapenfeit nummer 7 bezig. Hij werkte samen met artiesten als Zwangere Guy, JAZZ BRAK, Ramzi en Cem en mocht support doen voor o.a. Stikstof, Hef en Josylvio.

Of het nu boom bap, trap of drill is, zijn lyrics zijn altijd ijzersterk met inspiratie die hij put zijn niet al te rooskleurig verleden.

BERRY

Frontman van de Belgische underground rap

BERRY is een workaholic, zoveel is duidelijk. Met ‘Top Niveau II’ lost hij zijn twaalfde project alweer, en er liggen er waarschijnlijk nog even veel in zijn schuif. De Brusselse rapper weet zich te onderscheiden door zijn laidback flow en eigen sound. Hij maakte populaire tracks als ‘Tot De Dood’ en ‘Scottie Pippen’ en albums als ‘Breed & Boos’ en ‘Exact’.

Per album laat BERRY zich begeleiden door één producer, wat elke plaat een eigen geluid geeft. Denk maar aan namen als Phasm, $KEER&BOO$, Royaz en Influence Prod. Met Zwangere Guy en Abattoir Anvers als supporters ligt het pad open voor een straffe toekomst.