Boom Boom Pow: takeover #3

deel een rit op carpool.be

za 04.11.2023

| ► deuren open: 19:30 - 23:00 uur / Koprol begint om 20:00 | ► 11 € Korting / 13 € VVK / 15 € Kassa / 3 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

4AD Takeover #3: GO BOOM

Voor de derde keer al laten we een collectief de 4AD volledig overnemen voor een ’takeover’. Deze keer is het aan GO BOOM! Een feministisch collectief dat ernaar streeft om meer vrouwen op het podium te krijgen, vooral in de alternatieve/punkmuziek.


Koprol

20.00 uur

Koprol is een vierkoppige lawine uit Diksmuide. Ze brengen zware gitaren, gekke lyrics en niets dan energie naar het podium. Je zou bijna vergeten dat ze nog maar 18 zijn.


Platypussies

20.30 uur

Platypussies is een Gentse band die de vrijgevochten energie van het riot grrrl- en punkrockgenre belichaamd. Via hun muziek vinden ze een manier om hun eigen verhalen te vertellen, samen hun instrumenten te verkennen en VOORAL enorm veel plezier te hebben. En zoals altijd, girls to the front!!!

Plush Baby

21.30 uur

Heerlijke retrosynthpop recht uit de Scheldestad! Het duo Caitlin Talbut (BLOND, BLUAI) en Nicolas Anné fabriceert kristalheldere popsongs over opgroeien als twintiger in een steeds gekker wordende wereld. Glooiende melodieën, de juiste dosis drama en humor: Plush Baby zou wel eens héél ogen kunnen gooien in de toekomst.


Uwase

22.15 uur

Uwase is een jonge Brusselse singer-songwriter en producer. Haar muzikale universum weerspiegelt haar meest persoonlijke gedachten, verwerkt in een dromerige indie-pop-stijl. Live vertaalt zich dat naar een wondermooi intiem concert, waarbij haar familieleden haar instrumentaal ondersteunen.


Tussen en na de optredens zorgen de GO BOOM DJ’s voor de juiste sferen, tot 23.00 uur.