Bunkermatinee

deel een rit op carpool.be

ma 01.04.2024

| ► deuren open: 14:30 - 19:30 uur / The Pack of Owls begint om 15:00 | ► | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Vrije ingang, geen tickets nodig!

Bunkermatinee

Een tweejaarlijkse traditie om te koesteren: de Bunkermatinee is terug! Ook in 2024 geven we enkele bands die repeteren in de 4AD-bunkers de kans om hun muziek in onze concertzaal te brengen. Kom ontdekken op paasmaandag!

The Pack Of Owls

15.00

De heren van The Pack Of Owls staan bekend om hun explosieve mix van rap, metal en geladen teksten over het dagelijks leven.


The Mudsons

16.00

The Mudsons is een vierkoppige band uit Diksmuide zelf. Met hun punk vibes grijpen ze naar de keel om niet meer los te laten. Zweetdruppels aan het plafond en zo. Maar vooral een paar fuck-ups die lawaai maken mét een betekenis. In 2022 brachten ze hun ‘Round One’ EP uit, in de lente van 2024 komt er een nieuwe single en een debuutalbum uit.


Tante Kieken

17.00

Pretentieloze blues en bluesrock uit de late sixties en vroege seventies. Stelen en kopiëren ongegeneerd van grootheden als Jimmi Hendrix, Rory Gallagher en Cream, maar met een twist: een West-Vlaamse twist!


Mude

18.00

MUDE voorziet de Bunkermatinee van snedige rock. Soms fragiel, soms in-your-face hard, maar vooral puur en eigenzinnig.


The Servants

19.00

Ervaar de echte grungie nineties met een tribute van het legendarische Nirvana! The Servants nemen je mee waar Kurt, Krist, Dave & Pat ons verweesd achterlieten, met echte liefde voor de muziek, de live spirit en punkrock attitude.