Thiago Nassif + Colour Plates

deel een rit op carpool.be

zo 20.08.2023

| ► deuren open: 16:00 uur / Colour Plates begint om 16:00 | ► | ► Staand evenement |

concert @ Polderpand

Stad Onderstroom Concerten

Deze concerten maken deel uit van Stad Onderstroom, het gratis zomerfestival in Diksmuide. Dit jaar nemen we het Polderpand over en organiseren er een zomer lang exposities, film, muziek, literatuur. Er is ook een pop-upbar in een voormalig restaurant. Alle info over Stad Onderstroom via deze link.

Colour Plates

Colour Plates is de band rond songwriter Lieven Lammens. Ze versmelten de kwetsbaarheid van akoestische folk met de intensiteit van rockmuziek. Het resultaat is een eigen stijl van verknipte popsongs, doorspekt met jazz, folk en rock.

Voor fans van Steve Gunn, Andy Shauf en Elliot Smith.

Thiago Nassif
(bz)

Thiago Nassif is een Braziliaanse muzikant, componist en producer met als thuisbasis Rio de Janeiro. Langzaam maar zeker krijgt Thiago internationale faam met zijn unieke mix van pop, Tropicália en no-wave.

Zijn vierde album ‘Mente’ kwam uit in 2020. De albumtitel is een Portugees homoniem, dat zowel ‘geest’ als ‘liegen’ betekent. Een weerspiegeling van het post-waarheidklimaat dat de Braziliaanse politiek de laatste jaren overheerst.

Thiago Nassif mag ondertussen Iggy Pop tot zijn fans rekenen en kreeg heel wat sterren van zowel The New York Times, The Wire als Pitchfork. Hij stond al op ‘Le Guess Who?’, 20 augustus komt hij de naar de unieke setting van het Polderpand in Diksmuide.