Update Corona 31.03

Beste 4AD-bezoeker,

Muziekclub 4AD sluit volledig de deuren t.e.m. zondag 3 mei. Ook het 4AD-café en de 4AD-repetitiebunkers gaan dicht. Er kan nog steeds besteld worden bij de 4AD-Buurderij.

Bekijk onze evenementenkalender voor de status van de concerten in maart/april/mei.

Je hebt tickets voor een evenement in Muziekclub 4AD?

Alle ticketkopers van de uitgestelde en geannuleerde evenementen worden gecontacteerd. In overleg met artiesten, en organisatoren bekijken we of evenementen kunnen worden uitgesteld naar een latere datum. Tickets blijven geldig voor een nieuwe datum.

Wat met Muziekclub 4AD na 3 mei?

We volgen de adviezen en verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet, en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. We proberen ons publiek hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden via nieuwsbrief, sociale media en affichage.

Kan er nog besteld worden via de 4AD-Buurderij? 

Jazeker, maar de bestellingen kunnen niet langer afgehaald worden in de wekelijkse 4AD-Buurderijbijeenkomst op dinsdag. Collega’s Jan en Lander zullen de bestelde pakketten aan huis leveren op dinsdagavond. Om het werkbaar te houden, wordt deze actie beperkt tot Groot-Diksmuide en reguliere klanten buiten Diksmuide. Bestellen kan via Boeren en Buren.

4AD-tip: onze artiesten kunnen ondertussen alle steun gebruiken. Tijdens deze crisis kan je hen helpen door via legale muziekstreamingdiensten te luisteren, online platen of merchandise te kopen via de lokale kanalen. Zeker doen!

Zorg goed voor jezelf, neem de hygiënische voorschriften ernstig en we hopen je snel terug te zien in Muziekclub 4AD.

Meer info of vragen? Mail naar info@4ad.be of bel 051/504894.