4ADTV presenteert: een artiestenhuis met lage drempel

deel een rit op carpool.be

za 17.04.2021

| ► deuren open: 20:00 - 21:00 uur / begint om | ► | ► Staand evenement |

film @ 4AD

4ADTV: Artiestenhuis met lage drempel

Waar lag Meg White te soezen in de zetel? Waar deed Beth Ditto haar was? En waar serveerden vrijwilligers vegetarische maaltijden aan dEUS, Triggerfinger en Baloji?

Juist! Het 4AD-artiestenhuis. Na 33 jaren op deze planeet kreeg ons gekoesterde artiestenhuis een ongeziene upgrade. We staken bloed, zweet, tranen en visie in deze bakstenen droom en het resultaat mag er zijn: een huis dat kan dienen als slaap-, leef- en inspiratieplek te midden de stilte en afzondering van de Westhoek. Geen overdreven luxe, maar een huiselijke warme en duurzame plek, toegankelijk voor mindervaliden en gedecoreerd met de geschiedenis van 4AD.

Dit jaar maakten we een online uitzending als feestelijke opening. 4ADTV is meer dan een livestream, veel meer. Een gevarieerde en boeiende muzikale uitzending waar we de spot zetten op de geliefde bewoners van ons huis. Muzikanten allerhande krijgen vrij spel in de vertrekken van het artiestenhotel, politici en experts komen aan het woord en onze ceremoniemeester laat zich volledig aan. Een unieke inkijk achter, onder, voor, langs en naast de schermen van ons huis.

Te bekijken via Vimeo en de 4AD-facebookpagina vanaf 17 april om 20u.