Bunkermatinee

deel een rit op carpool.be

ma 28.03.2016

| ► deuren open: 15:00 - 20:00 uur / begint om | ► | ► |

concert @ 4AD

Bunkermatinee

4AD-bunkerbands steken vanuit het repetitiekot onze oprit over: recht het podium op! Een mooie doorsnee van wat Diksmuide en omstreken (zelfs van over de Franse grens) rock- en popgewijs te bieden heeft!

Small Town Heroes
(be)

15.00

Small Town Heroes? Dat zijn zangeres Kate en haar man gitarist Nicolas, drummer Guy, bassist Laurent en gitarist Tom. Sinds een jaar spelen ze samen en u kan ze herkennen aan hun gevoelige akoestische luisterliedjes, hun steviger gitaarwerk of fullblown ruige rock. En die lekkere groove? Die loopt vlotjes als rode draad door al hun muziek heen!

Blafhart
(be)

16.00

Blafhart? Dat is Wouter Van Putte, straight outta De Grote Dijk, en -in een vorig leven- stichtend lid van Henri Prosper. Verwacht u aan een bijzondere show, gevuld met klankexperiment en melodische speurtochten.

Prolapsus
(fr)

17.00

Prolapsus werd in 2014 opgericht als improvisatieduo met saxofoon, keyboard, bas, loop station en vocals, maar als snel waren trombone en trompet ook van de partij. Vandaag is Prolapsus een band met een steeds wisselende bezetting en spannende  interventies. Na een dertigtal shows in Frankrijk en België, staan Richard en co. (meestal te vinden naast het podium in 4AD) ook op het podium van 4AD.
 

 

Crossface
(be)

18.00

Breng vier mensen van vier héél uiteenlopende leeftijden samen, voeg daaraan toe een gedeelde passie voor metal en hardcore en wat krijg je? De unieke blend van Crossface. Al sinds twee jaar druk bezig in de 4AD-repetitiekoten, en na een zeer gesmaakte show in De Brouckère in Torhout, nu ook terug te vinden op het 4AD-podium. Hun motto? Music is an outlet and should be fun!

 

4TRAX
(be)

19.00

4TRAX biedt u een staalkaart aan gevarieerd lekkers: van oude gouden country- en rock classics, een snuifje folk of blues en een portie rock’n roll. Het zijn door de wol geverfde muzikanten, met jaren ervaring op de teller, en staan  garant voor een pittig feestje, inclusief stevig cowboygehalte!