Compact Disk Dummies (try-out)

deel een rit op carpool.be

di 14.11.2023

| ► deuren open: 20:00 - 23:00 uur / begint om 20:30 | ► 21 € Korting / 23 € VVK / 25 € Kassa / 5 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Compact Disk Dummies

De wereldoverheersing van Compact Disk Dummies gaat op 14 november verder in Diksmuide!

De gebroeders Coorevits timmeren al een stevig decennium lang aan hun unieke weg. In 2012 wonnen ze Humo’s Rock Rally, een jaar later volgt de eerste EP met topschijf ‘The Reeling’. Een hit die hen meteen richting Dour, Lokerse Feesten, Sziget en Pukkelpop katapulteert.

In 2016 komt debuutalbum ‘Silver Souls’ uit met oorplakkers als ‘Girls Keep Drinking’ en ‘Holy Love’. En 2019 volgt de EP ‘Satellites’, waarop ze met Tom Barman himself samenwerken.

Na drukke festivalzomers en propvolle AB’s brengen ze in 2020 (jawel, rampjaar) ‘Neon Fever Dream’ uit, helaas dus zonder concerttour.

In 2023 zijn ze helemaal terug met de gloednieuwe single ‘There’s No Sex Without You’. Een opvallende discobanger met stevige Daft Punk-vibes. “Iedereen kan het nummer op zijn manier interpreteren” zegt zanger Lennert Coorevits daarover. “Voor mij gaat het niet zozeer om de ‘daad’. Het is een ode aan mensen die vuur in je leven brengen. Die een vonk in de wereld teweegbrengen en de norm, het dagdagelijkse doorbreken.”

Live, da’s de ideale situatie om naar CCD te luisteren. Lennert Coorevits ontwikkelde zichzelf tot een perfecte frontman, die elk publiek mee de dansvloer weet op te trekken.

Ze komen hun nieuwe muziek uitproberen op 14 november, dansschoenen verplicht.

Registreer je op de wachtlijst via deze link.