Antwerp Gipsy-Ska Orkestra + Gaïsha + DJ Desperado

deel een rit op carpool.be

vr 17.11.2023

| ► deuren open: 20:00 - 23:30 uur / Gaïsha begint om 20:30 | ► 14 € Korting / 16 € VVK / 18 € Kassa / 3.6 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Gaïsha

Een hypnotizerende trip van oosterse grooves en psychedelische funk met de Belgisch-Marokkaanse zangeres Aïscha Haskal.

Gaïsha is een boeiende samenwerking tussen de Belgisch-Marokkaanse zangeres Aïscha Haskal en enkele neusjes van zalmen uit de Belgische muziekwereld. Samen brengen ze Oosterse en psychedelische grooves met een Brusselse twist. De diverse achtergronden (o.a. Sylvie Kreusch, Absynthe Minded en De Beren Gieren) zorgen voor een boeiend en verrassend stoofpotje van stijlen en invloeden.

De debuutplaat ‘Ana Aïcha’ kreeg klinkende reviews, de eerste single ‘Ghalat’ kreeg meteen airplay op Radio 1.

Luminous Dash over de plaat: “Wat Gaïsha in de tien nummers laat horen is ontzettend dansbaar en mega funky. Het lijkt of de geesten van Serge Gainsbourg en Dick Dale elkaar tegenkomen in een Oosterse bar en aan het kijken zijn naar een blaxploitation film. Deze muziek is de perfecte soundtrack om elk feest of festival in vuur en vlam te zetten.”

Vuur en vlam, daar gaan we voor!

Antwerp Gipsy-Ska Orkestra

Antwerpse groep met ijzersterke internationale livereputatie. Mix van gipsy, reggae, balkanbeats en ska.

De opwindende optredens van Antwerp Gipsy-Ska Orkestra hebben al zalen en festivals over heel Europa doen schudden van genot. Ze vieren dit jaar hun 20ste (!) verjaardag, dat belooft een groot feest in een veel te kleine 4AD.

Met hun samensmelting van culturen, innovatieve geluiden en meeslepende optredens blijft Antwerp Gypsy-Ska Orkestra grenzen verleggen en een onvergetelijke muzikale ervaring bezorgen. Bereid je voor om overmeesterd te worden door hun aanstekelijke energie en eclectische melodieën.

Samen met Gaïsha een veelbelovende feestavond!

DJ Desperado

Extra: feest tussen en na de optredens met DJ Desperado!

DJ Desperado mixt een straffe cocktail van Afro-Funk, Latin Vibes, Balkanbeats, Cumbia, Electro Swing, Folk, Ska, Reggae en nog veel meer. Hij deelde de decks met o.a. Buscemi, Merdan Taplak, TLP, Soul Shakers & Turntable Dubbers. Een feest vol etnische grooves en vette beats!