Diksmuide Dankt

deel een rit op carpool.be

zo 08.05.2022

| ► deuren open: 15:00 uur / Odiel Van Caeyzeke begint om 15:00 | ► | ► Zowel staand als zittend evenement |

concert @ WZC Yserheem

De twee Diksmuidse cultuurhuizen, Muziekclub 4AD en CC Kruispunt, slaan de handen in elkaar voor een uniek concert van Odiel Van Caeyzeke. Aan WZC Yserheem organiseren zij een gratis concert onder de noemer DIKSMUIDE DANKT, om elkeen die de voorbije jaren zich inzette in de coronacrisis in de bloemetjes te zetten.

Maart 2020 werden alle zekerheden van onder onze voeten weggeschoven. Wereldwijd, maar ook in Diksmuide. We werden geconfronteerd met eenzaamheid, onzekerheid, ziekte en verlies… De zorg, het schoolpersoneel, de vele vrijwilligers, de vriendelijke buur, de attente ouder, zoon, dochter, vriend, partner… : allen hebben zich ingezet tijdens deze voorbije twee jaar. Vanuit CC Kruispunt en Muziekclub 4AD willen we iedereen die zich inzette dan ook bedanken met een concert. Een moment om even stil te staan en vooral van elkaar (én van muziek) te genieten.

Odiel Van Caeyzeke
(be)

Old school barbershopmuziek in een speels, komisch jasje op Diksmuide Dankt.

Al bijna 35 jaar werkt Odiel Van Caeyzeke aan hun ludiek a capella repertoire: van de Torhoutse schoolbanken tot aan het podium van Festival Dranouter! Dit humoristisch – deels Diksmuids – zangkwintet heeft enkel 5 stemmen nodig om je te laten swingen en tegelijkertijd een constante glimlach op je gezicht te toveren. Originele dansjes, inventieve woordgrapjes en een allround vrolijke sfeer maken alvast deel uit van de show. Oh ja, natuurlijk wordt er ook nog bij gezongen! Alors on chante?