Doodseskader (try-out) + Ricky Bekstok

deel een rit op carpool.be

vr 18.11.2022

| ► deuren open: 20:00 uur / Ricky Bekstok begint om 20:30 | ► 10 € Korting / 12 € VVK / 14 € Kassa / 2,80 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Ricky Bekstok (be)

Het genre waarvan u niet wist dat u het nodig had: welkom bij de kermispunk van Ricky Bekstok! Okaaaaay let’s go!

Ricky Bekstok is het kersverse alter ego van Mathias Grymonprez, lid van de prettig gestoorde Brugse punkband Barno Koevoet & the Duijmschpijkers. Hij brengt techno, hiphop, punk en kermismuziek samen tot een grote carrousel der overprikkeling. Bekstok komt op uitnodiging van de heren Doodseskader zelve. Haal je innerlijke botsauto maar boven, het is tijd om te knallen!


    Doodseskader (be)

    Tweemansband Doodseskader combineert heavy metal, hardcore punk, 90’s grunge en brutale hiphop. 

    Doodseskader is het project van Tim De Gieter (Amenra, Every Stranger Looks Like You) en Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov, The K., PAARD, Onmens). Hun debuut-ep ‘MMXX: Year Zero’ was meteen een visitekaartje om u tegen te schreeuwen. “Als dit nog maar het begin van Doodseskader is, dan mogen we ons aan véél verwachten in de toekomst,” schreef muziekblog Dansende Beren toen. Wel, de toekomst is hier, en ze is innovatief, duister en loeihard. De eerste single ‘Alive & Not Well’ van het nieuwe debuutalbum ‘Year One’ is er eentje die in je trommelvliezen blijft nazinderen. Een veelbelovende teaser voor de rest van de plaat én hun passage in Diksmuide.

    Op 18 november laten ze hun Sodom en Gomorra live op u los tijdens een exclusieve try-out in 4AD. Ruig, gevaarlijk en stoutmoedig, dé nieuwe rijzende ster aan het Belgisch hellegewelf.