Noa Lee (try-out) + TJE

deel een rit op carpool.be

vr 12.01.2024

| ► deuren open: 20:00 - 23:00 uur / TJE begint om 20:30 | ► Gratis € Korting / 12 € VVK / 14 € Kassa / 2.8 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

Gratis voor 4AD-leden en houders van een 4×4-partnerkaart! Nog geen lid? Bestel je lidkaart hier. 

Noa Lee

Belgische indiepop met dromerige melodieën en verrassende spitsvondigheid

Noa Lee is de Belgische indiepopband rond songwriter, zangeres en toetsenist Nina Kortekaas. Ze is een veelgevraagd muzikant bij o.a. Eefje de Visser, Portland, Admiral Freebee en Hydrogen Sea, maar vond toch nog tijd om aan haar eigen muziek te werken.

In 2020 bracht de band haar eerste titelloze EP uit die hen al naar Ancienne Belgique, Trix en OLT Rivierenhof bracht.

Debuutplaat ‘Airship’ komt op 20 oktober uit. Een album gemaakt voor dansende voeten, zweterige lichamen, sfeervolle festivalweides en warme clubs. De single ‘Bleed’ is alvast een meeslepend voorsmaakje. Dansende Beren over dat nummer: “Met iets meer dan drie minuten op de klok werd die nieuwste creatie een soort draaikolk die je onweerhoudelijk meezuigt. Aan de hand van elektronica die het midden houdt tussen dromerig en opzwepend, kruipt Kortekaas alsmaar meer onder je huid.”

Luminous Dash noemt Noa Lee dan weer “een van de beste opkomende acts uit Vlaanderen”. Hoog tijd om dit indiepareltje te ontdekken dus! Op 12 januari brengen ze een try-out in 4AD, gratis voor 4AD-leden en houders van een 4×4-partnerkaart (Wilde Westen, Le Grand Mix en Les4Ecluses)

Noa Lee bestaat uit Nina Kortekaas (lead vocals & synths), Sebastian Leye (gitaar & backings), Boris Van Overschee (bas & synths) en Robbe Broeckx (drums & backings).

TJE

Beloftevol trio brengt melancholische indietronica om U tegen te zeggen

Ze switchen van stevige elektronische muziek naar melancholische gitaarstukjes alsof het niets is, afgewerkt met de bezwerende stem van Lindy Versyck. Ze stonden al in de finale van Sound Track, Dansende Beren daarover: “De stem van frontvrouw Lindy kroop onder onze huid en zorgde voor kippenvel. Het drietal mag dan nog maar weinig ervaring hebben, de internationale sound van de band was er eentje die ons nog lang zal bijblijven.”

Intussen is de ervaring al stevig aangedikt en hebben ze net een nieuwe EP uitgebracht. Kom TJE live ontdekken bij de try-out van Noa Lee!

Voor de fans van o.a. FKA Twigs, Lana Del Rey, Fever Ray, Aldous Harding en Björk.