Takeover #4: Villa Bota

deel een rit op carpool.be

za 06.01.2024

| ► deuren open: 20:00 - 23:00 uur / KWNi begint om 20:30 | ► | ► Staand evenement |

concert @ 4AD

TAKEOVER #4 – VILLA BOTA

Na STROOM, Phatmark Collective en GO BOOM is het tijd voor de volgende takeover. Deze keer komt VILLA BOTA onze 4AD een avond lang overnemen.

Villa Bota is een radiowerking in het prachtige Brugse Astridpark. Al meer dan 10 jaar vinden dj’s, selectors, podcasters en radiomakers hun weg naar de studio om te experimenteren met muziek en geluid.

Maar Villa Bota is ook meer dan alleen radio. De afgelopen jaren groeiden er heel wat projecten vanuit hun community. Op zaterdag 6 januari presenteren ze 3 bands, ontstaan in Villa Bota: Kakapunk, Hark en KWNi. Bovendien spelen de meeste leden ook in alle drie de bands. Dat beloofd.


KAKAPUNK

noisepunk, avant garde

Boyband/noisepunkband die de grenzen tussen jazz, punk en avant-garde doet vervagen. Hun optredens zijn muzikale achtbanen vol verrassingen en auditieve provocaties. Voor liefhebbers van honden, ratten, muizen en meer.


HARK

folk, indie

De heren van HARK wandelen graag en maken graag muziek. Dus maken ze folk- en soundscapemuziek over wandelen en de natuur.


KWNi

impro, jazz, noise & drone

Als Dr. Frankenstein hemzelve rijgt KWNi alles aan elkaar. Het valt (niet) te snappen. Dat is het zowat.


Tickets? 

Deze concertavond werkt volgens het principe ‘pay what you can’. Je kiest zelf hoeveel entree je wil betalen, en rekent af bij het binnenkomen van de concertzaal. ’t Is eens iets anders.