Sound Track voorronde

deel een rit op carpool.be

za 14.10.2023

| ► deuren open: 18:30 - 23:45 uur / Eerst act begint om 19:00 | ► | ► Staand evenement |

contest @ 4AD

Sound Track voorronde

4AD host op 14 oktober de derde West-Vlaamse voorronde van Sound Track!

Suncreek, A Boy Called French Town, BRINES, DUVVE, Structure, noa, pool side cool club en Timothy Fernandez komen op 14 oktober strijden voor een plaatsje in de finale van Sound Track 2023. Kom gratis en voor niks het talent van morgen ontdekken tijdens deze voorronde!

TIMING:
De volgorde van de bands bepalen we via loting de dag zelf.
De timing zal uithangen in 4AD en op onze socials te zien zijn.
17.00 uur: 4AD Muziekcafé open
18.30 uur: deuren + bar zaal open
19.00 uur: eerste band
Daarna telkens 20 minuten spelen, 20 minuten change-over

Presentatie: Lotte Aneca

PRAKTISCH:
Door een groot evenement in Diksmuide zal de straat van 4AD vanaf 17.00 uur afgesloten zijn voor verkeer. Onderaan deze pagina kan je een stadsplan vinden met alle parkeeropties. De grote boodschap is: kom op tijd!

Beluister alle artiesten via deze playlist op VI.BESuncreek

Heerlijke cocktail van new wave, postpunk en garagerock.


A Boy Called French Town

Soloproject van Jonas Bailleul (die ook al geselecteerd is met Suncreek), een originele mix van verschillende genres.


BRINES

Duo dat opzwepende elektronische popmuziek maakt, overgoten met een zwoele elektrische gitaar.


DUVVE

Deze 18-jarige Roeselaarse rapper en producer komt met zelfgecreeërde beats en vaak humoristische teksten.


Structure

Producer, rapper en zanger uit Lichtervelde.


noa

5 jaar geleden gestart met pianolessen, nu klaar voor de grote stap naar het podium.


pool side cool club

anti-folk. Daar zal je het mee moeten doen.


Timothy Fernandez

24-jarige singer-songwriter uit Oostende met Filipijnse roots. Haalt inspiratie uit artiesten zoals Phum Viphurit en Boy Pablo, maar laat zich niet binden door genres.Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is meer. Wie zich inschrijft maakt namelijk niet enkel kans op een trofee, maar kan op een unieke ondersteuning op maat van zowat de gehele Vlaamse en Brusselse livesector rekenen.

Dankzij organisatoren VI.BE, Clubcircuit, Ancienne Belgique, Cactus Muziekcentrum, Wilde Westen, Muziekclub De Zwerver, Het Entrepot, Trix, Het Depot, muziekclub N9, Democrazy, De Casino, 4AD, AFF en Entree spelen 136 artiesten dit najaar live tijdens 22 voorrondes in de fijnste jeugdhuizen en clubs in ieders regio. Daaruit stromen 46 finalisten, waaronder 8 uit West-Vlaanderen, door naar 6 regionale finales op 9 december 2023. Ze krijgen daarbij een tussentijds coachingstraject.

Tot slot worden 18 artiesten, waarvan 3 West-Vlaamse, door de vakjury gekroond tot laureaat. Zij beginnen aan een jaar vol persoonlijke begeleiding, coaching en ondersteuning van de brede muzieksector, residenties in de muziekclubs, opnametijd in professionele studio’s, nationale exposure tot buitenlandse showcases en shows. Elk van hen krijgt de kans om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Belangrijk! Zaterdag is er ook een groot evenement in Diksmuide. Kom op tijd of check onze handige plattegrond om vlot parking te vinden. De straat van 4AD zal vanaf 17.00 uur afgesloten zijn voor verkeer.

De straten waarin het evenement ‘Wondernacht’ zal plaatsvinden zijn vanaf 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Dit is het parcours, 4AD is nummer 4 op de kaart: