Start Your Own Band

deel een rit op carpool.be

ma 15.08.2022 - vr 19.08.2022

| ► deuren open: 10:00 uur / Zomerkamp begint om 10:30 | ► 100 € Korting / 120 € VVK / 24 € UiTPAS Kansentarief | ► Staand evenement |

Zomerkamp @ 4AD

Start Your Own Band
(12-18 jaar)

Altijd al in een band spelen? Wil je ook shredden als een rockster? Op het podium staan net zoals de artiesten die je bewondert? Do it yourself, baby!

In het Start Your Own Band-zomerkamp kies je je instrument, vorm je een band en ga je met je bandcoach aan de slag. Repeteren, lyrics schrijven, zines maken, een bandfotoshoot organiseren, een soundcheck doen… de wereld van de rock-‘n-roll kent na deze week geen geheimen meer voor jou. Onder het gezellige dak van 4AD, samen met een groep toffe deelnemers en onder excellente begeleiding van de crew van Girls Go Boom, sta je tegen het eind van de week te shinen op het 4AD-podium met een zelfgeschreven song!

En het beste van al? Iedereen is welkom, en je hoeft helemaal geen notenleer te kennen of al een instrument kunnen spelen!

Girls Go BOOM is een feministisch collectief en ijvert voor meer vrouwen op het podium, vooral binnen punk en alternatieve muziek. EVERYONE DESERVES A VOICE and EVERYONE DESERVES TO BE INSPIRED