Workshop Vrije Improvisatie

deel een rit op carpool.be

za 01.08.2020

| ► deuren open: 13:30 uur / Workshop begint om 14:00 | ► 13 € Korting / 15 € VVK / 3.40 € UiTPAS Kansentarief | ► Zowel staand als zittend evenement |

workshop @ 4AD

Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov, The K, Onmens)
(be)

Sigfried Burroughs

Sigfried Burroughs is een muzikaal wonderkind en multi-instrumentalist, afgestudeerd als Master of Arts aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel maar bij het brede publiek vooral bekend als drummer van Kapitan Korsakov, PAARD., The K. én frontman van Onmens.

Burroughs honger voor het experiment is onstilbaar, zo is hij ook actief in verschillende jazzprojecten als: JUKWAA (drums), Northern Escorts (voc/guitar) en Residuum Free Unit (drums:noise/electronics). Soit, een zachtaardige live avant-gardist met een voorliefde voor al dat scheef en als lichtjes waanzin klinkt!

Workshop Vrije Improvisatie

Samen met Sigfried Burroughs gaan we tijdens deze workshop op zoek naar de meest fascinerende klanken, worden de gekste combo’s uitgeprobeerd en onderzoeken we welke onontdekte geluiden er in jouw instrument wonen. Samen improviseren een oeuvre aan verbazingwekkende composities bijeen!

Onvoorbereid, maar met een garantie op enkele uren ongebreideld en ongehoord plezier. Deze workshop is geschikt voor alle instrumenten en zangers, die verwonderd willen worden door het instrument waar hij/zij al jaren mee rondloopt en hun muzikale spectrum magisch willen verbreden.