Finissage Onverbloemd

deel een rit op carpool.be

zo 25.08.2019

| ► deuren open: 14:00 uur / De finissage begint om 14:00 | ► | ► Staand evenement |

tentoonstelling @ Bloemmolens

Finissage Onverbloemd

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw een tiental kunstenaars samen om tijdens deze editie rond het centraal gegeven Onverbloemd werk te presenteren.  Er wordt in situ gecreëerd, of vanuit de thematiek, de infrastructuur, de actualiteit of de historiek, wordt bestaand werk aan de locatie verbonden.

Deelnemende kunstenaars: Peter Simoen, Saskja Snauwaert, Peter Defurne, Christophe Denys, Alexander Bossuyt, Thomas Eggermont, Lies CaeyersHarlinde De MolDominiek Colpaert, Erien Withouck, Leen Vandierendonck, Sien Godderis en Hans Defer.

Van de deelnemende kunstenaars kon je reeds werk zien in Maison Blanc, museum M, MuZee, het MAS, op Watou en in diverse galerijen nationaal of internationaal. Allen hebben ze vroeger of nu West-Vlaamse connecties.

Een zeer fijn gezelschap!

Laatste kans om de tentoonstelling Onverbloemd in al zijn glorie en grootsheid te bezoeken. We voorzien dan ook dat deze finissage niet onopgemerkt zal voorbijgaan maar dat het een verrassend spektakel wordt. Benieuwd? Wij ook! En er zijn er nog.

Praktisch

Rondleiding om 15 u. door deelnemende kunstenares Leen Vandierendonck. Inschrijven is niet verplicht, stipte aanwezigheid wel.

Gratis toegankelijk.
Locatie: oude Bloemmolens – Beerstblotestraat 1, 8600 Diksmuide