Westtalent

deel een rit op carpool.be

za 21.10.2017

| ► deuren open: 20:00 uur / Eerste band begint om 20:30 | ► | ► |

concert @ 4AD

Westtalent

Hét West-Vlaamse muziekconcours bij uitstek maakt opnieuw een roadtrip doorheen onze polders, stranden, bergen en dalen.

Om de twee jaar zoekt Westtalent naar nieuw talent onder West-Vlaamse bands en muzikanten. De lijst met finalisten en winnaars oogt inmiddels indrukwekkend: Nemo, The Glücks, SX, Steak Number Eight, Balthazar, MAZE… Wie mogen we dit jaar toevoegen aan de lijst?

Via vier preselecties in de fijnste clubs van West-Vlaanderen maken geselecteerde bands aanspraak op een mooie prijzenpot: van cash, optredens, coaching door een muziekclub tot opnametijd in een professionele studio.

Want aje muziek makt ton èje talent, en aje talent et ton moeje muziek maakn.

In de jury zetelen dit jaar Kirsten Lemaire (StuBru), Bert Moerman (Boomtown, Trix), Wouter Vanmeenen (Leffingeleuren, De Zwerver) en Bram Vermeersch (muziekjournalist en -manager).

4AD organiseert één van de vier voorrondes, de andere preselecties vinden plaats in Wilde Wisten (7/10), Cactus Muziekcentrum (14/10) en De Zwerver (28/10). Het zweet van de aller-allerbesten parelt op zaterdag 18 november op het podium van Wilde Westen tijdens de finale!

Staan op 21 oktober op ons podium:

Celestial Wolves, james francis kingABASHEDForwardMauger en Aping Friends!