za 08.07.2017 - zo 20.08.2017
Stad Onderstroom
ma 24.07.2017
Stad Onderstroom
za 05.08.2017
Stad Onderstroom
za 12.08.2017
Stad Onderstroom
za 19.08.2017
Stad Onderstroom
vr 01.09.2017
vr 06.10.2017
vr 13.10.2017
Ihkv GoneWest
za 14.10.2017
Ihkv GoneWest
vr 27.10.2017
vr 03.11.2017
za 11.11.2017

nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief


  2 juni 2017
  UiTPAS Westhoek

  UiTPAS Westhoek is op 1 juni officieel gelanceerd! Met deze voordeelkaart kan iedereen korting krijgen en punten sparen bij verschillende vrijetijdshuizen over heel Vlaanderen en uiteraard ook in Muziekclub 4AD! Vanaf oktober kan je bij ons zowel punten sparen bij een concertbezoek, als punten inruilen voor een consumptie, een concertticket of gratis lidmaatschap. Bovendien krijgen personen met een laag inkomen maar liefst 80% korting bij aankoop van een concertticket, waardoor we hopen een nóg diverser publiek aan te spreken.
  Lees meer over de UiTPAS, hoe je de pas kan verkrijgen en waar en wanneer je de kaart kan gebruiken op uitindewesthoek.be.

  Lees meer...

  UiTPAS Westhoek is op 1 juni officieel gelanceerd! Met deze voordeelkaart kan iedereen korting krijgen en punten sparen bij verschillende vrijetijdshuizen over heel Vlaanderen en uiteraard ook in Muziekclub 4AD! Vanaf oktober kan je bij ons zowel punten sparen bij een concertbezoek, als punten inruilen voor een consumptie, een concertticket of gratis lidmaatschap. Bovendien krijgen personen met een laag inkomen maar liefst 80% korting bij aankoop van een concertticket, waardoor we hopen een nóg diverser publiek aan te spreken.
  Lees meer over de UiTPAS, hoe je de pas kan verkrijgen en waar en wanneer je de kaart kan gebruiken op uitindewesthoek.be.

  verbergen...
  31 maart 2017
  4AD verwarmt u!

  Heuglijk nieuws: de exclusieve 4AD-trui – a.k.a. dé modetrend van 2017 – is te koop! Ontworpen door onze eigen Jan en vervaardigd uit duurzaam materiaal = op en top 4AD!

  Prijs: € 35,00
  Maten: S – M – L – XL – XXL
  Kom langs en neem je exemplaar meteen mee naar huis.
  Bestellen? Dat kan via info@4ad.be

  Lees meer...

  Heuglijk nieuws: de exclusieve 4AD-trui – a.k.a. dé modetrend van 2017 – is te koop! Ontworpen door onze eigen Jan en vervaardigd uit duurzaam materiaal = op en top 4AD!

  Prijs: € 35,00
  Maten: S – M – L – XL – XXL
  Kom langs en neem je exemplaar meteen mee naar huis.
  Bestellen? Dat kan via info@4ad.be

  verbergen...
  31 januari 2017
  Instagram

  4AD heeft sinds kort een gloednieuw Instagramaccount! Volg muziekclub4ad en blijf fotogewijs op de hoogte van ons doen en laten.

  Lees meer...

  4AD heeft sinds kort een gloednieuw Instagramaccount!
  Volg muziekclub4ad en blijf fotogewijs op de hoogte van ons doen en laten.

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Sidney Aelbrecht (°1990, Antwerpen) schildert betekenisvolle en banale objecten geplaatst in surreële ruimtes. Deze zijn opgebouwd uit kleurvlakken, schijnbare decorwanden en gordijnen. Zijn naïef ogende beelden onthullen lagen die refereren naar filosofie, kunstgeschiedenis, literatuur en een persoonlijke symboliek.


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Neem hier contact met ons op, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen! Registreren voor een nieuwe accont of inloggen met een bestaande account kun je hier. Zo kun je je meteen invullen op de kalender.