nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief!


  1 oktober 2015
  Confirmed!

  Nieuwe namen! Op 6 februari verwelkomt 4AD de Zweedse bard Daniel Norgren, en op 13 februari de jazz/electro/hiphop van STUFF.! Monstera Deliciosa vult de avond met Left Lane Cruiser op 20 november aan en Picking Combo zorgt voor de Zuid-Amerikaanse toets bij Tout-Puissant Orchestre Poly-Rythmo De Cotonou op 28 november!

  Lees meer...

  Nieuwe namen!

  Op 6 februari verwelkomt 4AD de Zweedse bard Daniel Norgren, en op 13 februari de jazz/electro/hiphop van STUFF.! Monstera Deliciosa vult de avond met Left Lane Cruiser op 20 november aan en Picking Combo zorgt voor de Zuid-Amerikaanse toets bij Tout-Puissant Orchestre Poly-Rythmo De Cotonou op 28 november!

  verbergen...
  17 september 2015
  Welkom op de nieuwe 4AD-website!

  Van harte welkom! Blinkend van trots (en ietwat badend in het zweet) presenteren we onze nieuwe 4AD-webstek! Ontdek hier alle komende evenementen, snuister eens rond in onze historiek of lees meer over onze duurzame inspanningen. Verdwaal in de krochten van het verleden en ontdek wie reeds het 4AD-podium mocht sieren, of bekijk heel wat voorbije […]

  Lees meer...

  Van harte welkom!

  Blinkend van trots (en ietwat badend in het zweet) presenteren we onze nieuwe 4AD-webstek!

  Ontdek hier alle komende evenementen, snuister eens rond in onze historiek of lees meer over onze duurzame inspanningen. Verdwaal in de krochten van het verleden en ontdek wie reeds het 4AD-podium mocht sieren, of bekijk heel wat voorbije concerten op onze videopagina! Wist je dat de 4AD-zaal ook verhuurd wordt voor private evenementen, dat reeds heel wat bands er langskwamen voor een PA-repetitie en dat er in onze repetitiebunkers dagelijks lokaal talent repeteert? 4AD is meer dan louter een concertpodium. Naast een Europese projectwerking, engageren we ons in de artistieke herdenking van de Eerste Wereldoorlog, GoneWest, en steken we de schouders onder het jaarlijkse zomerfestival Stad Onderstroom. 4AD zou echter 4AD niet zijn, zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, de ruggengraat van de werking!

  De nieuwe 4AD-website is er voor u! Laat weten wat u ervan vindt via onze contactpagina of kom langs in het 4AD-café, of tijdens één van de volgende concerten!

  Tot dan!

  verbergen...
  17 september 2015
  4AD finalist Grote Prijs Toekomstige Generaties!

  Met ons project ‘4AD plant een bos!’ is Muziekclub 4AD geselecteerd voor de Grote Prijs Toekomstige Generaties. Stemmen voor dit project kan hier. Naast al onze bestaande duurzame inspanningen, starten we in oktober een campagne om via boscompensatie het eerste CO2-neutrale kunstenhuis in België te worden. Hou deze site goed in de gaten, en kom […]

  Lees meer...

  Met ons project ‘4AD plant een bos!’ is Muziekclub 4AD geselecteerd voor de Grote Prijs Toekomstige Generaties. Stemmen voor dit project kan hier.

  Naast al onze bestaande duurzame inspanningen, starten we in oktober een campagne om via boscompensatie het eerste CO2-neutrale kunstenhuis in België te worden. Hou deze site goed in de gaten, en kom binnenkort meer te weten over ‘4AD plant een bos!’.

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Lieven Vanhaverbeke – Centipede

Meer info.


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Meld je dan hier aan, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen!