30!

nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief


  9 januari 2018
  Aanbesteding socio-economische studie DEMO

  Het DEMO-project zoekt kandidaten om een grensoverschrijdende economische impactstudie te maken van de culturele partners (zalen en festivals) op haar grondgebied.

  Lees meer...

  Het DEMO-project zoekt kandidaten om een grensoverschrijdende socio-economische impactstudie te maken van de culturele partners (zalen en festivals) op haar grondgebied.

  De offertes moeten uiterlijk 29/01 om middernacht ingediend worden.

  De opdracht vind je hieronder:
  Nederlandstalige versie.
  Version FR.

  verbergen...
  15 september 2017
  Buurderij

  Op dinsdag 3 oktober opent Buurderij 4AD haar deuren in Diksmuide (Kleine Dijk 57). De Buurderij is een initiatief van Boeren & Buren en brengt de consument zo dicht mogelijk bij de producent. Lokale (bio)boeren bieden hun seizoensgebonden producten online aan, waarna de consument (“de buur”) online shopt en de producten afhaalt in de Buurderij.

  Lees meer...

  Op dinsdag 3 oktober opent Buurderij 4AD haar deuren in Diksmuide (Kleine Dijk 57). De Buurderij is een initiatief van Boeren & Buren en brengt de consument zo dicht mogelijk bij de producent. Lokale (bio)boeren bieden hun seizoensgebonden producten online aan, waarna de consument (“de buur”) online shopt en de producten afhaalt in de Buurderij.

  Elke week krijg je de kans om online te shoppen bij de producenten van jouw lokale buurderij. Vanaf dinsdag 3 oktober kan je elke dinsdagavond tussen 17.00 u. en 18.30 u. je winkelmandje komen vullen in Muziekclub 4AD. En dat zonder verplichtingen (je bestelt op eigen tempo en volgens behoefte) of extra kosten!

  Wat moet je doen om een 4AD-buur te worden?

  1. Je surft naar www.boerenenburen.be, maakt een account aan en zoekt naar buurderij 4AD Diksmuide.
  2. Nadat je aangemeld bent kan je gewoon je bestelling plaatsen: melk, bier, vlees, groenten, fruit, confituur, gebak, … veel producenten werken uiteraard met seizoensproducten, waardoor het aanbod steeds verandert.
  3. Elke dinsdag komen boeren en buren samen op de buurderij (Kleine Dijk 57), een centrale locatie waar je je bestelling ophaalt en eventueel nog een praatje slaat.
  4. Opnieuw vanaf stap 2!

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van 4AD, palmt de beroepsploeg gedurende de ganse maand april zelf de muren, de vloer én het plafond van het café in. Ontdek op ludieke manier 4AD door de jaren heen, onder het motto: “4AD haalt alles uit de kast!”.


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Neem hier contact met ons op, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen! Registreren voor een nieuwe account of inloggen met een bestaande account kun je hier. Zo kun je je meteen invullen op de kalender.