nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief!


  12 december 2016
  Metal for Life

  Samen met metalhead-studenten Eventmanagement KAHO VIVES steunt 4AD ‘De Muziekbank’ i.h.k.v. ‘De Warmste Week’ (StuBru). Op donderdag 22 december schotelen we u het luidste voor tijdens dit benefietconcert, met Off The Cross, Fields Of Troy en Spoil Engine!

  VVK € 13, ADD € 15, Leden € 11
  Bestel uw tickets via deze link.

  Lees meer...

  Samen met metalhead-studenten Eventmanagement KAHO VIVES steunt 4AD ‘De Muziekbank‘ i.h.k.v.  ‘De Warmste Week’ (StuBru). Op donderdag 22 december schotelen we u het luidste voor tijdens dit benefietconcert, met Off The Cross, Fields Of Troy en Spoil Engine!

  VVK € 13, ADD € 15, Leden € 11
  Bestel uw tickets via deze link.

  verbergen...
  28 september 2016
  Wegenwerken aan 4AD

  Attention! Er zijn wegenwerken aan 4AD. Gelieve rekening te houden met volgende zaken:

  Lees meer...

  Attention! Er zijn wegenwerken aan 4AD. Gelieve rekening te houden met volgende zaken: de 4AD-randparking is terug open, maar de inrit bevindt zich een tiental meter verder. Het is verboden te parkeren in de Kleine Dijk en de doorgang van Lidl naar 4AD-randparking is onderbroken. U kan parkeren aan de Lidl en te voet verder wandelen naar 4AD.

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Christophe Dehaene

°1967

woonachtig te Kemmel.

Christophe volgde foto- en filmstudies aan het KASK te Gent. Eerder werd zijn werk geselecteerd door de Canvascollectie, bijgevolg exposeerde Dehaene in BOZAR.

In ons café prijken twee werken van deze fotograaf:

Christophe Dehaene fotografeerde schijnbaar banale voorwerpen zoals een sanseveria en een plastieken trouwkoppeltje voor op huwelijkstaarten. Door ze in elkaars buurt te hangen krijgen deze foto’s een heel andere betekenis. De kunstenaar gaf dit werk de titel: ‘Het Leven zoals het is’.


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Meld je dan hier aan, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen! Login met je account en check hier de kalender.