nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief!


  3 mei 2016
  De Ecodag zet ons duurzaam gedachtegoed in de (groene) verf!

  Op 22 mei is het weer van dattum, reeds voor de vierde maal organiseert Muziekclub 4AD de weergaloze Ecodag met workshops, tips en pakken informatie ten voordele van het milieu en uw portemonnee. Wat staat er al op het menu? Heel de namiddag kan u zichzelf, uw klein materiaal, uw fietsen en uw kleding laten […]

  Lees meer...

  Op 22 mei is het weer van dattum, reeds voor de vierde maal organiseert Muziekclub 4AD de weergaloze Ecodag met workshops, tips en pakken informatie ten voordele van het milieu en uw portemonnee.

  Wat staat er al op het menu? Heel de namiddag kan u zichzelf, uw klein materiaal, uw fietsen en uw kleding laten herstellen in ons Repair Café (graag vooraf inschrijven), een workshop Recy-Kleren ism Iedereen Mondiaal, ism EVA leren we Veganistisch koken (vooraf inschrijven) en De Woudezel vertelt u alles over permacultuur en het voedselbos. Volg onze Groene Blog op de voet, want er volgt nog een rits razend interessante workshops en infosessies!

  verbergen...
  13 april 2016
  Wegenwerken in Kleine Dijk

  ATTENTION ATTENTION! Door wegenwerken in de Kleine Dijk is de stadsrandparking achter 4AD niet toegankelijk. Parkeren kan best in de nabijgelegen straten, de parking van LIDL (inrijden via de IJzerlaan) of de Grote Markt.

  Lees meer...

  ATTENTION ATTENTION! Door wegenwerken in de Kleine Dijk is de stadsrandparking achter 4AD niet toegankelijk. Parkeren kan best in de nabijgelegen straten, de parking van LIDL (inrijden via de IJzerlaan) of de Grote Markt.

  verbergen...
  3 maart 2016
  4AD is het eerste CO2-neutrale kunstenhuis van het land!

  Sinds zaterdag 27 februari kan Muziekclub 4AD zich -apetrots- het eerste CO2-neutrale kunstenhuis van België noemen. Onze ambitieuze dromen werden werkelijkheid dankzij de steun van onze sponsors, deelnemers aan de crowdfundingactie, de tomeloze inzet van vrijwilligers, sympathisanten en concertbezoekers, onze peter Wouter Deprez, de 80 boomplanters (met een bijzondere vermelding voor de bewoners van het […]

  Lees meer...

  Sinds zaterdag 27 februari kan Muziekclub 4AD zich -apetrots- het eerste CO2-neutrale kunstenhuis van België noemen.

  Onze ambitieuze dromen werden werkelijkheid dankzij de steun van onze sponsors, deelnemers aan de crowdfundingactie, de tomeloze inzet van vrijwilligers, sympathisanten en concertbezoekers, onze peter Wouter Deprez, de 80 boomplanters (met een bijzondere vermelding voor de bewoners van het Lokaal Opvanginitiatief Diksmuide en de vrijwilligers van Irie Vibes Festival)…

  4AD dankt jullie vanuit de grond van ons duurzaam hart!

  verbergen...
  21 januari 2016
  Wat een jolijt, het 4AD-bos is (bijna) een feit!

  Na drie maanden crowdfunding, kan 4AD -glimmend van trots- aankondigen dat het nodige bedrag voor het 4AD-bos opgehaald is! We willen eerst en vooral al onze sympathisanten en vrijwilligers, trouwe concerthangers en cafébezoekers, verre en dichte vrienden oprecht danken. Een bijzonder warme dankjewel gaat uit naar de Peter van het project, Wouter Deprez en ook […]

  Lees meer...

  Na drie maanden crowdfunding, kan 4AD -glimmend van trots- aankondigen dat het nodige bedrag voor het 4AD-bos opgehaald is!

  We willen eerst en vooral al onze sympathisanten en vrijwilligers, trouwe concerthangers en cafébezoekers, verre en dichte vrienden oprecht danken. Een bijzonder warme dankjewel gaat uit naar de Peter van het project, Wouter Deprez en ook richting onze sponsors: Triodos Bank, HoWest, Grafisch Bureau Rein, Padix, Zakenkantoor Saelen & Castelein, Isis Reizen, Brouwerij Papegaei, De Brooderie, Ecotechnieken en ADMB.

  Met een ambitieuze droom op zak, hebben we een sprong in het diepe gemaakt. Dankzij jullie financiële steun, enthousiaste woorden en hartelijke schouderklopjes kunnen we deze droom waar maken en wordt Muziekclub 4AD het allereerste CO2-neutrale kunstenhuis van België.

  Maar… 4AD blijft verder gaan. Op 27 februari organiseren we onze eerste 4AD-boomplantdag te Oostende, waar we iedereen van harte op uitnodigen. Steek de handen uit de mouwen en ga mee om 9u30 met de 4AD-bosbus of sluit aan te Oostende. Alle info vind je hier.

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Ludwig leupe 
Narcissenlaan 20
8900 Ieper
0479812390
Ludwig .leupe{at}telenet.be

Van beroep steenhouwer en letterkapper  bij de C.W.G.C
Acamedemie Ieper 7jaar beeldhouwen ,tekenen .
Autodidact schilder
4de plaats 2014 ieperart
Solo tentoonstelling 2015 in het oud vleeshuis Ieper (den oude joc)


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Meld je dan hier aan, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen! Login met je account en check hier de kalender.