za 07.07.2018 - zo 26.08.2018
Ihkv Stad Onderstroom
wo 11.07.2018 - wo 29.08.2018
Ihkv Stad Onderstroom
zo 19.08.2018
VOLZET - Ihkv Stad Onderstroom
zo 19.08.2018
Ihkv Stad Onderstroom
za 25.08.2018
Ihkv GoneWest
za 20.10.2018
za 17.11.2018
zo 25.11.2018
vr 21.12.2018

30!

nieuws

Krijgt u niet genoeg van onderstaande nieuwsjes? Schrijf u dan als de wiedeweerga in op onze nieuwsbrief


  Oproep voor artiesten!

  4AD maakt nu deel uit van het gloednieuwe Europese project CON-FRONT. CON-FRONT is een internationaal en multidisciplinair project rond de culturele herdenking van Wereldoorlog I dat ondersteund wordt door het Creative Europe-programma (2014-2020) van de Europese Unie en kadert binnen het Europese Jaar van het Culturele Erfgoed 2018. Het project loopt twee jaar en onderzoekt […]

  Lees meer...

  4AD maakt nu deel uit van het gloednieuwe Europese project CON-FRONT.
  CON-FRONT is een internationaal en multidisciplinair project rond de culturele herdenking van Wereldoorlog I dat ondersteund wordt door het Creative Europe-programma (2014-2020) van de Europese Unie en kadert binnen het Europese Jaar van het Culturele Erfgoed 2018. Het project loopt twee jaar en onderzoekt nieuwe manieren van cultureel herdenken. Het samenwerkingsverband bestaat uit een mix van concertzalen en erfgoedpartners uit België, Frankrijk, Slovenië en de Republiek Macedonië.

  4AD is op zoek naar een Belgische pop- en rockmuzikant en een audiovisuele kunstenaar (m/v/x) om deel te nemen aan een internationaal residentietraject met aansluitend een Europese tour.

  Alle info over het project en de call vind je hier.

  Reageren kan nog de hele zomer, de deadline voor aanmelding is 31 augustus 2018.

  verbergen...

café

Het gezellige 4AD-café is er voor jou! Met fijne achtergrondmuziek, drank aan democratische prijzen en altijd een enthousiaste 4AD-vrijwilliger achter de bar. Elk weekend op vrijdag en zaterdag kan je er in de sfeer komen voor een optreden, even uitblazen na het concert of een glas drinken met vrienden. 

Openingsuren
Vrijdag 15:00 – 04:00
Zaterdag 19:00 – 04:00


expo

Exposant aan de wand

Tijdens onze tweemaandelijkse expo’s palmt een (nieuwe) beeldende kunstenaar of fotograaf de muren in van het 4AD-café.

Nieuwe kandidaten kunnen zich melden via het contactformulier : je werk hoeft niet over muziek te gaan, zolang het maar getuigt van een flinke dosis eigenzinnigheid.

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw een zestiental kunstenaars samen om rond het centraal gegeven “STROOM/LIJN” werk te presenteren. De tentoonstelling in de oude Broederschool (Oostendestraat 9), wordt aangevuld met extra werk in het 4AD-café door verschillende artiesten.

Deelnemende kunstenaars: Saskja SnauwaertChristophe DenysPeter Simoen, Tiemke Gauderis, Rik Delrue, Diederick Nuytens, Sven Verhaeghe, Jolijn Baeckelandt, Ann Sophie Deproost, Donacienne Wittewrongel, Jill Vandorpe, Tom van Ryckeghem, Simon Barroo, Matthieu Lobelle, Peter Defurne en Nienke Baeckelandt.


vrijwillig

Als sinds 1988 wordt 4AD gedragen door de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers (m/v), die hun schouders onder de werking zetten als tappers, flyeraars, koks, onthaalmedewerkers of klussers.… Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in de dagelijkse werking en kunnen, naast onze eeuwige dankbaarheid, rekenen op tal van andere voordelen. Hou je dus van muziek en beschik je over een stevige rock-‘n-roll factor? Wil je pintjes tappen met je neus bovenop het podium, wil je flyeren in ruil voor gratis concerttickets bij andere clubs of koken voor je favoriete bands?
Neem hier contact met ons op, of kom eens langs om onze vrijwilligerswerking beter te leren kennen! Registreren voor een nieuwe account of inloggen met een bestaande account kun je hier. Zo kun je je meteen invullen op de kalender.